Bollenstreek Live met U2, Simple Minds en The Cult

14 okt 2016 20:00 - 02:00h

Nieuw muziekspektakel 'Bollenstreek Live' in Dekker Warmond met LEGENDS of ROCK Tribute Night met U2 by U2UK (GB), Simple Minds by 1984 en The Cult by Brother Wolf. 

Dekker Warmond Warmond € 20,00
€ 25,00 dagkassa
KOPEN

Nieuw muziekspektakel Bollenstreek Live 2016 in Dekker Warmond   
 

Vrijdag 14 oktober a.s. vindt in Dekker Warmond Sport & Party Centrum de kick-off plaats van een serie nieuwe spetterende muziekevenementen onder de naam: Bollenstreek Live 2016. Op het programma staat een LEGENDS of ROCK Tribute Night met U2 by U2UK (GB), Simple Minds by 1984 en The Cult by Brother Wolf. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving.
Dekker Warmond opent haar deuren om 20.00 uur en het programma begint om 21.00 uur.

Tickets voorverkoop: € 20,-. Parkeren = gratis.

Fysieke tickets zijn verkrijgbaar bij:
- Receptie Dekker Warmond, Veerpolder 14, Warmond
- Primera Videoland Rijnsburg, Koestraat 26, Rijnsburg
- Primera Sassenheim, Hoofdstraat 208a, Sassenheim
- Primera Lisse, Kanaalstraat 70, Lisse
- Primera Oegstgeest, Ommevoort 10, Oegstgeest
- Primera Katwijk, Visserijkade 2, Katwijk
- Primera Hoornesplein, Hoornesplein 23, Katwijk


U2 by U2UK (GB)
In haar 13-jarig bestaan heeft U2 tribute U2UK de halve wereld afgereisd. Met shows in Beiroet, Roemenië, Portugal, Spanje, Malta, de Azoren, Ierland, Cyprus, Zweden, Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk hebben zij bewezen tot de top van het genre te behoren. De explosieve show van U2UK staat bol van visueel spektakel en hits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday worden met een ongeëvenaarde en U2-waardige overtuiging gebracht.

Simple Minds by 1984
De 5 mannen van 1984 kruipen al een decennium lang in de huid van hun idolen: Simple Minds. Deze No.1 Simple Minds tribute band heeft in de loop der jaren een ongekende reputatie opgebouwd en al menig podium mogen veroveren waaronder het Leidse Plein en Melkweg in Amsterdam, Metropool in Hengelo, 013 in Tilburg en MEZZ in Breda. Ook in België is 1984 geregeld te gast en afgelopen jaar werd het grootste tribute festival van Europa, TribFest in Engeland, aan dit lijstje toegevoegd.
Een optreden van 1984 kenmerkt zich door het zowel qua sound als qua energieniveau benaderen van de Simple Minds anno 1984. Uiteraard worden alle hits gespeeld, zoals o.a. Don’t You (Forget About Me)Alive And KickingBelfast Child en Promised You A Miracle, maar deze worden aangevuld met vele andere wereldhits en new wave 'albumpareltjes' uit hun rijke oeuvre. De combinatie van het inlevingsvermogen van de leadzanger, de energie van de instrumentalisten en de unieke sounds alsof je de plaat zelf hoort, maken 1984 tot een tribute band die live staat als een huis.

The Cult by Brother Wolf
Strak, hard en authentiek; zo wil Brother Wolf de songs van The Cult overbrengen op het publiek. Er is met name gekozen voor het klassieke repertoire met o.a. She Sells Sanctuary, Love Removal Machine en Edie van The Cult uit begin jaren ’80 (Love, Electric albums), vanwege de mooie mix tussen oude Hardrock en galmende New Wave. De bandleden van Brother Wolf zijn allemaal rasmuzikanten die hun sporen hebben verdiend in talloze bands. Een perfecte show neerzetten met de beste sound en een aanstekelijke drive; dat is waar de bandleden van Brother Wolf voor gaan. Iedere keer weer.De komende maanden staat Bollenstreek Live 2016 vooral in het teken van tributebands en wordt het jaar afgesloten met het spectaculaire Oud en Nieuw feest 'Dekker Warmond Sylvester Party'. Bij elk event belonen wij de snelle beslissers met extra korting via early birds tickets. 

De volgende events van 'Bollenstreek Live' zijn op:
Zaterdag 26 november 2016:
Beatnight met The Beatles by Beatlemania (GB), Hank the Knife & The Jets (bekend van de internationale No.1 six bass hits als Guitar King en Stan The Gunman) en sixties coverband The NOT Band
Zaal open: 20.00 uur; aanvang: 21.00 uur
Tickets >>

Zaterdag 3 december 2016:
LEGENDS of ROCK Tribute Night met Tina Turner by Nutbush (Trinidad/Fr/B) en Joe Cocker by Joe Cover Band (NL)
Zaal open: 20.00 uur; aanvang: 21.00 uur
Tickets >>

Maandag 26 december 2016:
Kerstspecial met a tribute to ABBA by ABBA Gold Europe (GB)
Zaal open: 20.00 uur; aanvang: 21.00 uur
Tickets >>

Zaterdag 31 december 2016:
'Dekker Warmond Sylvester Party' met o.a. Party Pop & Dance coverband Jambassadors, DJ’s, champagne, borrelhapjes, special effects, etc.
Zaal open: 21.00 uur; aanvang: 22.00 uur; einde: 04.00 uur
Tickets >>

“Bollenstreek Live in Dekker Warmond is door de kwaliteit van het gevarieerde aanbod dé ultieme beleving voor jong en oud. En daarmee een uniek initiatief in de wijde omgeving.”, aldus Eric Bosma, Directeur Dekker Warmond Sport & Party Centrum.

De komende events zullen de beste nationale en internationale (tribute-)bands op het prachtige podium van Bollenstreek Live hoogstaande muzikale live shows neerzetten. Het publiek waant zich tijdens iedere show bij een concert van de grootste legendes en idolen uit de muzikale geschiedenis. "En dit alles zomaar in het hart van de Bollenstreek, de kleurrijkste streek van Nederland!"


Bollenstreek Live is een produktie van Artists & Bands Booking Agency i.s.m. Dekker Warmond Sport & Party Centrum.