LEGENDS of ROCK Tribute Festival met AC/DC, Van Halen, Deep Purple ...

29 dec 2018 19:00 - 01:00h

LEGENDS of ROCK Tribute Tour komt wederom naar Effenaar voor een spetterend Classic Rock festival met AC/DC, Van Halen, Deep Purple en Foreigner. O.a. Whole Lotta Rosie, Running With The Devil, Child In Time en Cold As Ice. 

Effenaar Eindhoven € 15,00
€ 20,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 29 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour wederom naar Poppodium Effenaar Eindhoven (main hall) voor een spetterend Classic Rock festival met de beste tributes van AC/DC, Van Halen, Deep Purple en Foreigner. Alle hits zoals o.a. Whole Lotta Rosie, Running With The Devil, Child In Time en Cold As Ice en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by Thunderstruck (UK), Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Stormbringer en Foreigner by 4EIGNER is dit voor de liefhebbers een Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau. 

AC/DC by Thunderstruck (UK)
Thunderstruck is een AC/DC tribute uit het Zuiden van Engeland, die de magie en hyperactieve rauwe power van AC/DC perfect neerzet. AC/DC heeft een hele succesvolle carrière van meer dan 40 jaar. Haar no-nonsens, dynamische, energieke en uitbundige live shows, samen met de hardwerkende instelling en toewijding voor het schrijven van nummers, heeft geresulteerd in een nog steeds groeiende albumverkoop van meer dan 200 miljoen. Thunderstruck presenteert eenzelfde dynamische show uit de gehele AC/DC song-catalogus, met alle nummers die je kunt verwachten bij een AC/DC concert. De mannen van Thunderstruck gebruiken dezelfde apparatuur als hun rockhelden zelf en neemt je mee op de ‘Rock and Roll-trein’ wat je hetzelfde ultieme gevoel geeft als de originelen. De poer en charisma van Bon Scott en Brian Johnson gecombineerd met de zinderende gitaarsolo’s en de capriolen van Angus Young, samen met de stuwende drive van Malcolm Young, Phill Rudd en Cliff Williams zijn allemaal gereproduceerd tot in het kleinste detail. De bandleden hebben hun sporen zeer ruim verdiend met het spelen op alle soorten podia en festivals in Engeland en de rest van de wereld.

Van Halen by Van Hagar
Van Hagar is een Nederlandse tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Uiteraard komen ook alle grote hits met David Lee Roth aan bod. De band bestaat uit vijf gedreven en ervaren musici, die geen look-a-like band is. Het draait vooral om de beleving van de typische sound en feel van ‘toen’: energieke, vette riff-gebaseerde tracks die iedereen graag weer eens live hoort. Tracks als I’m The One, Runnin’ With The Devil, Amsterdam, Hot For Teacher, Top Of The World, Why Can’t This Be Love, Judgement Day, Dreams, Man On A Mission, Poundcake, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende Jump, Eruption en Right Now passeren de revue.

Deep Purple by Stormbringer
Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor Classic Rock en Deep Purple in het bijzonder! Een herschepping van het beeld en geluid van Deep Purple met geweldig zelfvertrouwen en sublieme technische uitvoering. Met oog voor detail van het origineel, maar tegelijkertijd met een energieke en denderende uitvoering van legendarische songs als Highway Star en Burn en het zinderende en meeslepende Mistreated en Child In Time. Stormbringer beschikt met het Deep Purple repertoire over enkele van de meest fantastische stukken rockmuziek die ooit zijn gemaakt, inclusief de meest bekende riff aller tijden in het onovertroffen en onvergelijkbare Smoke On The Water. Een typische Stormbringer set weerspiegelt het hele spectrum van Deep Purple, vanaf de eerste hit Hush uit 1968 tot aan de verrassende reünie van de klassiek MK II line up van 1984. Ongeacht welke versie van Deep Purple je voorkeur heeft, de Mark I Line up (Rod Evans & Nick Simper), MK II (Ian Gillan & Roger Glover), Mark’s III & IV (Glenn Hughes, David Coverdale & Tommy Bolin) met Stormbringer zul je versteld staan van de directe, pure brutale rockkwaliteit waar Deep Purple voor stond.

Foreigner by 4EIGNER
4EIGNER is een tribute to Foreigner, die al vele decennia zonder twijfel één van de meest succesvolle Classic Rock bands in de geschiedenis is. Van Cold As Ice, Hot Blooded, Urgent, Jukebox Hero tot Waiting For A Girl Like You, Double Vision, Feels Like The 1st Time en natuurlijk I Want To Know What Love Is. Deze songs en nog veel meer hebben gezorgd voor grote hits, platinum albums en uitverkochte concert tours. Foreigner’s unieke mix van weelderige Blues en onberispelijk vervaardigde Pop blijft generatie na generatie muziekliefhebbers boeien. 4EIGNER brengt een pakkende show waar de beste songs van Foreigner samen komen in de ‘Greatest Hits Gig’. Alle nummers zo dicht mogelijk bij het origineel, want waarom iets veranderen wat al zo geweldig is?!


Effenaar, Dommelstraat 2 in Eindhoven, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 15,- (excl. servicekosten)
Early bird-ticket: € 12,50 (uitverkocht)
Tickets dagkassa: € 20,-
Fysieke tickets: Primera en Effenaar Eindhoven