LEGENDS of ROCK Tribute Festival met Van Halen, Led Zeppelin, Deep Purple ...

14 dec 2018 19:00 - 02:00h

O.a. Running With The Devil, Whole Lotta Love, Smoke On The Water en Here I Go Again zullen door No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. 

Lucky Rijssen € 15,00
€ 20,00 dagkassa
KOPEN

Op vrijdag 14 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Podium Lucky in Rijssen voor een spetterend Classic Rock Festival met Van Halen by Van Hagar, Led Zeppelin by Letz Zeppelin (BE), Deep Purple by Stormbringer en Whitesnake by Coverdale (UK). Alle hits zoals o.a. Running With The Devil, Whole Lotta Love, Smoke On The Water en Here I Go Again en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Van Halen by Van Hagar, Led Zeppelin by Letz Zeppelin (BE), Deep Purple by Stormbringer en Whitesnake by Coverdale (UK) is dit voor de liefhebbers een Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Van Halen by Van Hagar
Van Hagar is een Nederlandse tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Uiteraard komen ook alle grote hits met David Lee Roth aan bod. De band bestaat uit vijf gedreven en ervaren musici, die geen look-a-like band is. Het draait vooral om de beleving van de typische sound en feel van ‘toen’: energieke, vette riff-gebaseerde tracks die iedereen graag weer eens live hoort. Tracks als I’m The One, Runnin’ With The Devil, Amsterdam, Hot For Teacher, Top Of The World, Why Can’t This Be Love, Judgement Day, Dreams, Man On A Mission, Poundcake, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende Jump, Eruption en Right Now passeren de revue.

Led Zeppelin by Letz Zeppelin (BE)
Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Michael Devlin (UK) zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel van Jimmy Talloen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens een van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant SongHeartbreakerThe Song Remains The SameWhole Lotta Love en natuurlijk Stairway To Heaven worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van een van de meest toonaangevende bands ooit.

Deep Purple by Stormbringer
Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor Classic Rock en Deep Purple in het bijzonder! Een herschepping van het beeld en geluid van Deep Purple met geweldig zelfvertrouwen en sublieme technische uitvoering. Met oog voor detail van het origineel, maar tegelijkertijd met een energieke en denderende uitvoering van legendarische songs als Highway Star en Burn en het zinderende en meeslepende Mistreated en Child In Time. Stormbringer beschikt met het Deep Purple repertoire over enkele van de meest fantastische stukken rockmuziek die ooit zijn gemaakt, inclusief de meest bekende riff aller tijden in het onovertroffen en onvergelijkbare Smoke On The Water. Een typische Stormbringer set weerspiegelt het hele spectrum van Deep Purple, vanaf de eerste hit Hush uit 1968 tot aan de verrassende reünie van de klassiek MK II line up van 1984. Ongeacht welke versie van Deep Purple je voorkeur heeft, de Mark I Line up (Rod Evans & Nick Simper), MK II (Ian Gillan & Roger Glover), Mark’s III & IV (Glenn Hughes, David Coverdale & Tommy Bolin) met Stormbringer zul je versteld staan van de directe, pure brutale rockkwaliteit waar Deep Purple voor stond.

Whitesnake by Coverdale (UK)
Wie kent het geweldige jaren ‘80 repertoire van Whitesnake nou niet? Here I Go Again, Is This Love, Burn en natuurlijk nummers als Still Of The Night en Crying In The Rain. Stuk voor stuk meezingers met ijzersterke melodielijnen en ingrediënten bestaande uit seks, drugs en Rock & Roll. Coverdale weet als geen andere band de sound en sfeer van Whitesnake over te brengen bij het publiek, met een compleet eigen identiteit. De band bestaat uit 6 ervaren muzikanten met stuk voor stuk een imposante CV. Grootse wapenfeit is de uit de UK afkomstige zanger David Readman. David is het meest bekend als frontman van de Duitse befaamde hardrockband Pink Cream ’69 en Voodoo Circle (2008-2016). Ook wierf hij bekendheid bij de Frans progressieve metal formatie Adagio (2000-2004). De complete band is samengesteld uit mensen die met passie en overtuiging de geweldige Whitesnake nummers ten gehore gaan brengen. De opdracht is om bij elk optreden het publiek een onvergetelijke show te bezorgen. En omdat ze er zelf ook zo veel plezier aan beleven, krijgt het publiek altijd wat het wil. Waar ook opgetreden wordt… Succes gegarandeerd!

Podium Lucky, Morsweg 8e, in Rijssen opent op 14 december om 19.00 uur haar deuren, het programma start om 19.30 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,- (excl. servicekosten)
Early bird-tickets: € 12,50 (UITVERKOCHT)
Tickets dagkassa: € 17,50
Fysieke tickets: Primera en Lucky in Rijssen