LEGENDS of ROCK Tribute Night in Peer (B) met AC/DC

24 jun 2017 22:00 - 02:00h

Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. 

The Other Side Music Bar Peer (B) € 9,00
€ 14,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 24 juni a.s. presenteert The Other Side Music Bar in Peer (B) i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 AC/DC tribute 'AC/DC UK' voor een weergaloze Rock Experience met wereldhits als o.a. Whole Lotta Rosie, Highway To Hell, Let There Be Rock en Thunderstruck.  Support act: Breakfast at Midnight.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by AC/DC UK is dit voor de liefhebbers een ultieme Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Het Engelse AC/DC UK is zonder twijfel de beste AC/DC tributeband van Europa. Dat hebben zij mede te danken aan de authentiek ogende Angus met zijn virtuoze gitaarspel en dynamische podium performance en aan het feit dat zowel Bon Scott als Brian Johnson de revue passeren. Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van 'High Voltage' uit 1976 tot en met 'Rock Or Burst' uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber. AC/DC UK bestaat uit professionele muzikanten die net zo makkelijk in een kleine club spelen als op een gigantisch festival. AC/DC UK heeft ‘the looks’, ‘the sound’ en ‘the attitude’ van het origineel en is daarmee met recht een tribute to AC/DC! 

De deuren van The Other Side Music Bar (Burkel 10) in Peer gaan zaterdag 24 juni om 22.00 uur open, aanvang 22.30 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 14,-, voorverkoop € 9,- online via www.facebook.com/toslive en in onze eigen webshop.