LEGENDS of ROCK Tribute Night in The Other Side in Peer (B) met Led Zeppelin

20 mei 2017 22:00 - 02:00h

Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens één van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende Rockshow compleet met alle Zeppelin krakers.

The Other Side Music Bar Peer (B) € 9,00
€ 14,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 20 mei a.s. presenteert The Other Side Music Bar in Peer (B) i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 Led Zeppelin tribute 'Letz Zeppelin' voor een weergaloze Rock Experience. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Led Zeppelin by Letz Zeppelin is dit voor de liefhebbers een ultieme Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Roeland Picon Van de Wingard zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel van Jean Marc Talloen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens één van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende Rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant Song, Heartbreaker, The Song Remains The Same, Whole Lotta Love en natuurlijk Stairway To Heaven worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van één van de meest toonaangevende bands ooit.  

De deuren van The Other Side Music Bar (Burkel 10) in Peer gaan zaterdag 20 mei om 22.00 uur open, aanvang 22.30 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 14,-, voorverkoop € 9,- online via www.facebook.com/toslive en www.ab-bookings.nl.

Op de dag van het event zijn er alleen kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa van The Other Side Music Bar.