LEGENDS of ROCK Tribute Night met Guns N' Roses

09 apr 2017 16:00 - 20:00h

Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses! 

P79 Den Bosch € 7,50
€ 7,50 dagkassa
KOPEN

LEGENDS of ROCK Tribute Night in Café P79 in Den Bosch met Guns N' Roses

Op zondag 9 april a.s. presenteert Café P79 in Den Bosch een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 Guns N' Roses/Slash tribute 'Slash N' Roses' voor een weergaloze Rock Experience. Wereldhits als o.a. Paradise City, Sweet Child O’Mine, Welcome To The Jungle, Knocking On Heaven’s Door en de beste albumnummers zullen in een dynamisch concert zorgen voor een ultieme Guns N’ Roses beleving. Café P79 opent om 16.00 uur haar deuren, het programma start om 17.00 uur. Voor meer info en tickets: www.p79.nl.

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

De deuren van Café P79 (Markt 79) in Den Bosch gaan om 16.00 uur open, aanvang 17.00 uur. Kaartverkoop € 7,50 online via www.p79.nl.