LEGENDS of ROCK Tribute Night met Metallica

18 maa 2017 22:00 - 02:00h

Ondersteund door dezelfde special effects die de live shows van Metallica uniek maken staat met MagneticA de meest geperfectioneerde Metallica tribute op het podium met nummers als One, Nothing Else Matters en Enter Sandman.

The Other Side Music Bar Peer (B) € 9,00
€ 14,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 18 maart a.s. presenteert The Other Side Music Bar in Peer (B) i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 Metallica tribute 'MagneticA' voor een weergaloze Metal Experience. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by MagneticA is dit voor de liefhebbers een ultieme Metal-ervaring van het hoogste niveau.

Metallica tribute MagneticA heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de No.1 van de Benelux. Niet alleen de virtuoze muzikaliteit en de dynamische live performance evenaren het origineel, tot in de diepste nuances zijn ook de sounds uitgezocht en bepaald waardoor het publiek de ultieme Metallica beleving kan ondergaan. Zelfs de backline is gelijk aan het origineel. Ondersteund door dezelfde special effects die de live shows van Metallica uniek maken staat met MagneticA de meest geperfectioneerde Metallica tribute op het podium met nummers als One, Nothing Else Matters en Enter Sandman. Een indrukwekkende show voor op de betere festivals en poppodia, maar met dezelfde passie en beleving speelt MagneticA in een café of jongerencentrum. 
 

De deuren van The Other Side Music Bar (Burkel 10) in Peer gaan zaterdag 18 maart om 22.00 uur open, aanvang 22.30 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 14,-, voorverkoop € 9,- online via www.facebook.com/toslive en in onze eigen webshop

Op de dag van het event zijn er alleen kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa van The Other Side Music Bar.