LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Het Podium in Hoogeveen: Guns N' Roses

13 okt 2018 20:00 - 01:00h

In een serie van 4 LEGENDS of ROCK Tribute Nights zorgen onze No.1 tributebands voor weergaloze shows in Hoogeveen. Deze avond een dynamische show van Guns N' Roses by Slash N' Roses.

Het Podium Hoogeveen € 15,00
€ 17,50 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 13 oktober presenteert Het Podium in Hoogeveen i.s.m. Artists & Bands Bookings de derde LEGENDS of ROCK Tribute Night van een serie van vier. Op deze unieke avonden zorgen No.1 tributebands voor weergaloze shows met op zaterdag 16 juni Metallica, zaterdag 7 juli AC/DC, zaterdag 13 oktober Guns N' Roses en op zaterdag 8 december a tribute to Iron Maiden. Wereldhits als o.a. Nothing Else Matters, Whole Lotta RosieParadise City en The Number Of The Beast en de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. Al deze tributebands worden voorgegaan door sterke lokale support-acts. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger, AC/DC by ACinDC (BE), Guns N' Roses by Slash N' Roses en Iron Maiden by Powerslave zijn dit voor de liefhebbers ultieme ervaringen van het hoogste niveau.

zaterdag 13 oktober:

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

The Crooked
Alternatieve Rock band brengt je een combinatie van stevige rock songs, die door de overliggende popelementen makkelijk blijven hangen. Verder hoor je af en toe invloeden van Funk en Blues terug in deze georganiseerde chaos. Je zult invloeden terug horen van onder andere bands als Foo Fighters, Royal Republic, Highly Suspect, Rage Against The Machine en Green Day. Stevige drums, opzwepende baspartijen worden keihard in je gezicht geblazen en de ene naar de andere vette gitaarriff wordt naar je oren geslingerd. Dit in combinatie met de rauwe zang en de kleurrijke meerstemmigheid, maakt de sound van The Crooked compleet! Een lekker voorafje voor Slash N' Roses. 


Het Podium, Schutstraat 43 in Hoogeveen, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 15,- 
Early bird-tickets: € 12,50 (UITVERKOCHT)
Tickets dagkassa: € 17,50
Fysieke voorverkoop: Primera en Theater de Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen (op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 – 15.00 uur.)