LEGENDS of ROCK Tribute Tour in P60 Amstelveen met AC/DC en Guns N' Roses

15 apr 2016 20:30 - 02:00h

Europa’s beste AC/DC tribute band; IC/TC (BE) en Guns N’ Roses/Slash tribute Slash N’ Roses zorgen voor een weergaloze Rock Experience.

Poppodium P60 Amstelveen € 10,00
€ 15,00 dagkassa
KOPEN

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Poppodium P60 met AC/DC en Guns N’ Roses / Slash


Op vrijdag 15 april 2016 presenteert Poppodium P60 in Amstelveen in samenwerking met Artists & Bands | Promoter - Management - Bookings de LEGENDS of ROCK Tribute Tour. Op deze unieke avond zorgen Europa’s beste AC/DC tributeband; IC/TC (BE) en Guns N’ Roses/Slash tribute Slash N’ Roses voor een weergaloze Rock Experience.  Poppodium P60 opent op vrijdag 15 april om 20.30 uur haar deuren. De eerste band start om 21.00 uur.  Voor meer info en kaartverkoop: www.artistsandbands.nl en www.p60.nl

IC/TC is een tributeband die garant staat voor The Ultimate AC/DC Experience. Ze hebben één van de beste Angus Young en Brian Johnson sound- en look-alikes en gaan net een stapje verder voor de authentieke AC/DC ervaring. Naast dezelfde gitaren, amps en kostuums heeft IC/TC ook een tribute-show die het publiek verder meeneemt in het verhaal van AC/DC! Gewapend met een tiental Marshallspeakers, special effects, pyrotechnics, de Hells Bells en een 21-gun salut brengen zij de ultieme tribute aan één van de meest legendarische bands ooit.

De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van High Voltage uit 1976 tot en met Rock Or Burst uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot haar legendarische status hebben verheven, als Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber.

Kortom: IC/TC brengt een explosieve AC/DC set, met dezelfde honger , passie en power die de originele band al ruim 30 jaar drijft.

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan Guns N’ Roses en aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. 
De setlist van Slash N’ Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N’ Roses als Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child O’Mine en de betere album nummers. Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij.
 
Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.

Onlangs vond in Poppodium 013 in Tilburg de finale plaats van Regio Zuid Nederland van de grootste bandcompetitie van de Benelux; The Clash of the Cover Bands. Tijdens deze spectaculaire Regio-Finale behaalde Slash N’ Roses met een indrukwekkend optreden een dik verdiende 1e plaats bij de vakjury. Slash N’ Roses plaatste zich hiermee voor de 1st BENELUX Semi-Final die op zaterdag 9 januari 2016 werd gehouden in PARADISO Amsterdam.

Het ‘heilige’ podium van PARADISO stelde de vijf topmuzikanten van Slash N’ Roses in staat om de zaal compleet uit z’n dak te spelen. Met volledige overgave, virtuoos gitaarspel en een indrukwekkende leadzanger die een zeer sterke interactie met het publiek wist te bereiken werden Guns N' Roses klassiekers als  Nightrain, Knockin’ On Heaven’s Door en Paradise City perfect neergezet. De uitvoering van Live & Let Die zorgde bij velen voor een kippenvel-moment en werd onlangs tot live-single geproduceerd. Met deze single staat Slash N’ Roses in ‘The Clash Hitlijst’ en is het nummer te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify. De wekelijkse Top 5 wordt geplugged bij alle radio-stations in Nederland en België en wordt er alles aan gedaan om de nationale hitlijsten te bestormen.

Een interview met de band, voorafgaande aan het optreden in PARADISO vindt u hier.

De deuren van Poppodium P60 (Stadsplein 100a, Amstelveen) gaan op vrijdag 15 april a.s. om 20.30 uur open.