LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Guns N' Roses

03 jun 2017 21:00 - 01:00h

Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show waar de passie vanaf spat! Dát is Slash N’ Roses!

Boelie's Pub Winschoten € 7,50
€ 10,00 dagkassa
KOPEN

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Muziek- & Poolcafé Boelie's Pub in Winschoten met Guns N' Roses 


Op zaterdag 3 juni a.s. presenteert Muziek- & Poolcafé Boelie's Pub in Winschoten i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 Guns N' Roses tribute 'Slash N' Roses' voor een weergaloze Guns N' Roses Experience met wereldhits als o.a. Paradise City, Sweet Child O’Mine en Welcome To The Jungle en de beste albumsongs van genoemde wereldband zullen door deze No.1 tributeband op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving en met Guns N' Roses by Slash N' Roses of is dit voor de liefhebbers een Guns N' Roses-ervaring van het hoogste niveau.

Guns N' Roses by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!


Muziek- & Poolcafé Boelie's Pub, Venne 92 in Winschoten, opent haar deuren om 21.00 uur. Het programma begint om 22.00 uur.

Tickets € 7,50 in de voorverkoop via onze eigen webshop en € 10,- aan de dagkassa.
Fysieke kaarten zijn te koop bij Boelie's Pub.