LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Guns N' Roses

27 apr 2017 19:00 - 01:00h

Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show waar de passie vanaf spat! Dát is Slash N’ Roses!

Gebouw-T Bergen op Zoom € 0,00

Op Koningsdag 2017, donderdag 27 april a.s., presenteert Podium Gebouw-T in Bergen op Zoom een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 Guns N' Roses/Slash tribute 'Slash N' Roses' voor een weergaloze Rock Experience. Met wereldhits als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine en de beste albumnummers zullen de liefhebbers van Guns N' Roses de ultieme live beleving ondergaan. Het voorprogramma wordt verzorgd door Rock coverband 'Hits The Fan' uit Bergen op Zoom.   

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is door Artists & Bands Bookings in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Met jaarlijks tientallen edities in poppodia zoals Melkweg Amsterdam, Metropool Hengelo, 013 Tilburg, e.v.a. is LEGENDS of ROCK Tribute Tour een vaste waarde in het festivalcircuit en een garantie voor de hoogste kwaliteit.

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses! 

Support-act: Hits The Fan
Hits the Fan is de nieuwe band van Rob van Doorn en Michael (Patrick) de Nijs van Worst-el-Aars en Chick'nShit. Samen met meesterbassist Andy Menduapessy vormen zij het hart van de band met invloeden van Rage Against the Machine, Royal Blood, Red Hot Chili Peppers and many more. 


De deuren van Podium Gebouw-T (Wilhelminaveld 96) in Bergen op Zoom gaan donderdag 27 april a.s. om 19.00 uur open, aanvang 19.30 uur. De entree is GRATIS! Voor meer info: www.gebouw-t.nl en de bandpagina van Slash N' Roses