LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Guns N' Roses en Foo Fighters

21 dec 2018 20:00 - 00:30h

De laatste dynamische Rock Night van een serie van drie met No.1 tributebands Guns N' Roses by Slash N' Roses en Foo Fighters by Monkey Wrench die altijd voor indrukwekkende optredens zorgen. 

De Verlichte Geest Roeselare (BE) € 15,00
€ 18,00 dagkassa
KOPEN

Op vrijdag 21 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Rockcafé De Verlichte Geest in Roeselare voor de laatste dynamische Rock Night van een serie van drie. Op deze avond zorgen No.1 tributebands Guns N' Roses by Slash N' Roses en Foo Fighters by Monkey Wrench voor indrukwekkende optredens met wereldhits als o.a. Paradise City, Sweet Child O'Mine, The Pretender, Learn To Fly. Ook de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op unieke wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by High Voltage en Volbeat by VOLBEER (26/10), Iron Maiden by Powerslave en Motörhead by Snaggletoöth (23/11), Guns N' Roses by Slash N' Roses en Foo Fighters by Monkey Wrench (21/12) zijn dit voor de liefhebbers ultieme Rock-ervaringen van het hoogste niveau.

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

Foo Fighters by Monkey Wrench
De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden...zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard - heel hard, en dan gaat het niet eens over het aantal decibellen die je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze Rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van... Foo Fighters!


Rockcafé De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,- (excl. servicekosten)
Tickets dagkassa: € 18,-
Fysieke tickets: PRESS SHOP en De Verlichte Geest