LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Iron Maiden en Motörhead

23 nov 2018 20:00 - 00:30h

Tweede dynamische Rock Night van een serie van drie met op No.1 tributebands Iron Maiden by Powerslave en Motörhead by Snaggletoöth die voor indrukwekkende optredens zorgen.

De Verlichte Geest Roeselare (BE) € 15,00
€ 18,00 dagkassa
KOPEN

Op vrijdag 23 november a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Rockcafé De Verlichte Geest in Roeselare voor de tweede dynamische Rock Night van een serie van drie. Op deze avond zorgen No.1 tributebands Iron Maiden by Powerslave en Motörhead by Snaggletoöth voor indrukwekkende optredens met wereldhits als o.a. The Number Of The Beast, Run To The Hills, Ace Of Spades, Hellraiser. Ook de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op unieke wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by High Voltage en Volbeat by VOLBEER (26/10), Iron Maiden by Powerslave en Motörhead by Snaggletoöth (23/11), Guns N' Roses by Slash N' Roses en Foo Fighters by Monkey Wrench (21/12) zijn dit voor de liefhebbers ultieme Rock-ervaringen van het hoogste niveau.
 

vrijdag 23 november:

Iron Maiden by Powerslave
Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint, is er geen houden meer aan. Het hoge niveau van de klassieke hits zoals The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark of het volledige 'Number Of The Beast' album integraal, zijn het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden klassiekers moeten brengen. Al sinds 1997 (Nederlands’ eerste IM tribute) speelt de band stad en land (BeNeLux, UK, DE) plat, waaronder de meeste gerenommeerde zalen van NL zoals 013 Tilburg, Boerderij Zoetermeer, Paard van Troje Den Haag, Dru Cultuurfabriek Ulft, Vorstin Hilversum en festivals als Bospop 2012 (mainstage), Sjwaampop, Paaspop, Nirwana's tuinfeest, Zoks en talloze ‘Monsters of Rock’ shows. Met hun volledige show met aankleding en special effects zoals dat van een Maiden show verwacht mag worden is het plaatje compleet. Schreeuwend en headbangend op deze Heavy Metal waan je je in een heus Iron Maiden concert!

Motörhead by Snaggletoöth
Snaggletoöth! The Dutch tribute to Motörhead! Yes: Motörhead! Hands down the loudest, hardest rocking band of the last five decades! Performing for beerdrinkers and hellraisers all over the Dutch lands (and beyond!) since '05, Lloyd 'Kiltmister' Koolen, John 'JFK' Kuijpers and Roel 'Rule' Sanders keep the legacy of überbastard Lemmy Killmister alive and kicking! Everything is Röck and Röll!
 

vrijdag 21 december:

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

Foo Fighters by Monkey Wrench
De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden...zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard - heel hard, en dan gaat het niet eens over het aantal decibellen die je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze Rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van... Foo Fighters!

Rockcafé De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,- (excl. servicekosten)
Tickets dagkassa: € 18,-
Fysieke tickets: PRESS SHOP en De Verlichte Geest