LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Led Zeppelin

29 apr 2017 21:00 - 01:00h

Juweeltjes als Immigrant Song, Heartbreaker, The Song Remains The Same, Whole Lotta Love en natuurlijk Stairway To Heaven worden met veel passie en overtuiging gebracht.

Boelie's Pub Winschoten € 7,50
€ 10,00 dagkassa
KOPEN

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Muziek- & Poolcafé Boelie's Pub in Winschoten met Led Zeppelin


Op zaterdag 29 april a.s. presenteert Muziek- & Poolcafé Boelie's Pub in Winschoten i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 Led Zeppelin tribute 'Letz Zeppelin' voor een weergaloze Led Zeppelin Experience met wereldhits als o.a. Immigrant Song, Whole Lotta Love en Stairway To Heaven en de beste albumsongs van genoemde wereldband zullen door deze No.1 tributeband op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving en met Led Zeppelin by Letz Zeppelin (B) is dit voor de liefhebbers een Led Zeppelin-ervaring van het hoogste niveau.

Led Zeppelin by Letz Zeppelin (B)
Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Roeland Picon Van de Wingard zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel van Jean Marc Talloen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens een van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant Song, Heartbreaker, The Song Remains The Same, Whole Lotta Love en natuurlijk Stairway To Heaven worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van één van de meest toonaangevende bands ooit.


Muziek- & Poolcafé Boelie's Pub, Venne 92 in Winschoten, opent haar deuren om 21.00 uur. Het programma begint om 22.00 uur.

Tickets € 7,50 in de voorverkoop via onze eigen webshop en € 10,- aan de dagkassa.
Fysieke kaarten zijn te koop bij Boelie's Pub.