LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Metallica, AC/DC en Guns N' Roses

20 mei 2017 20:00 - 02:00h

Spetterende Rock Night met Metallica, AC/DC en Guns N' Roses. O.a. Nothing Else Matters, One, Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Sweet Child O'Mine en Paradise City en de beste albumsongs van genoemde wereldbands door No.1 tribute bands.

Kulturhus Dinxperlo € 12,50
€ 17,50 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 20 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Kulturhus Dinxperlo voor een spetterende Rock Night met Metallica by Damaged Justice, AC/DC by ACinDC (B) en Guns N' Roses by Slash N' Roses. Alle hits zoals o.a. Nothing Else Matters, One, Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Sweet Child O'Mine en Paradise City en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Damaged Justice, AC/DC by ACinDC (B), en Guns N' Roses by Slash N' Roses is dit voor de liefhebbers een Hardrock/Metal-ervaring van het hoogste niveau.

Metallica by Damaged Justice (Door privé-omstandigheden kan MagneticA (B) helaas niet optreden.)
Damaged Justice is de band die regelmatig één van de beste, zo niet dé Metallica-tribute band van Nederland wordt genoemd. De ervaren muzikanten spelen niet alleen Metallica, ze leven Metallica! Ze spelen met een aan perfectionisme grenzende precisie en vol passie en overgave, o.a. de grote hits als OneNothing Else Matters en Enter Sandman van hun grote idolen. De explosieve muziek, energieke podiumpresentatie, de indrukwekkende licht- en geluidsshow en het populaire repertoire spreken een breed publiek aan en doen oude tijden herleven. Damaged Justice is een echte festival- en zalenband. Damaged Justice is een band die de komende jaren nog veel van zich zal laten horen!

AC/DC by ACinDC
AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest. Drummer Lambert van den Munckhof, Bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Brian Johnson in de persoon van Wouter Kerkhofs (High Voltage) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast. De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway To HellLet There Be RockWhole Lotta RosieHells BellsThunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About To Rock kan ook gespeeld worden. Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go DownGone Shootin’What’s Next To The Moon of Touch Too Much. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… En festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.

Guns N' Roses by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan Guns N' Roses en aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N' Roses als Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child O'Mine en de betere album nummers. Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.

Tickets voorverkoop: € 12,50 via www.kulturhusdinxperlo.nl  en onze eigen webshop.
Tickets dagkassa: € 17,50.

Kulturhus, Maurits Prinsstraat 6, in Dinxperlo opent op 20 mei om 20.00 uur haar deuren, het programma start om 21.00 uur.