LEGENDS of Rock Tribute Tour met Metallica en Guns N' Roses

06 apr 2019 20:00 - 01:00h

Wereldhits als Enter Sandman, Nothing Else Matters, Paradise City, Sweet Child O'Mine worden gespeeld door No.1 tributebands Metallica by Damaged Justice en Guns N' Roses by Slash N' Roses.

Het Podium Hoogeveen € 15,00
€ 17,50 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 6 april a.s. presenteert Het Podium in Hoogeveen i.s.m. Artists & Bands Bookings de laatste van een serie van 3 LEGENDS of ROCK Tribute Nights. Op deze unieke avond zorgen 2 internationale No.1 tributebands voor weergaloze shows met Metallica by Damaged Justice en Guns N' Roses by Slash N' Roses. Wereldhits als o.a. Enter Sandman, Nothing Else Matters, Paradise City, Sweet Child O'mine en de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale tribute- en coverbands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Met MUSE by The MUSE Experience en Foo Fighters by Monkey Wrench (za 9 febr.), Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE) en Deep Purple by Stormbringer (za 2 maart) en Metallica by Damaged Justice en Guns N' Roses by Slash N' Roses (za 6 april) is dit een unieke Rock-ervaring van het hoogste niveau.

zaterdag 6 april:

Metallica by Damaged Justice
Damaged Justice timmert hard aan de weg. En dat betekent ook werken aan grote live-shows! Samen met een productieteam ontwikkelden de rockers een XL-show waarin behalve een subliem geluid, ook veel aandacht besteed wordt aan de visuele aspecten. Damaged Justice is de band die regelmatig één van de beste, zo niet dé Metallica-tribute band van Nederland wordt genoemd. De ervaren muzikanten spelen niet alleen Metallica, ze léven Metallica! Begonnen op hun 11e, spelen ze inmiddels met een aan perfectionisme grenzende precisie en vol passie en overgave, de nummers van hun grote idolen. De explosieve muziek, energieke podiumpresentatie, de indrukwekkende licht- en geluidsshow en het populaire repertoire spreken een breed publiek aan en doen oude tijden herleven. Damaged Justice is een echte festival- en zalenband. De rockers bestormen het ene na het andere podium in binnen- en buitenland: Oerrock, Dokkum Open Air, De Veenhoop, Frogrock, Waldpyktreffen, SteenGoed Festival, FreezeForze, e.v.a. Deze ervaren Metallica-virtuozen draaien nergens hun hand voor om.

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

Het Podium, Schutstraat 43 in Hoogeveen, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,-
Tickets dagkassa: € 17,50
Fysieke voorverkoop: Primera en Theater de Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen (op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 – 15.00 uur.)

(Alle prijzen zijn excl. servicekosten)