LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Metallica, Iron Maiden, Five Finger Death ...

26 jan 2019 18:00 - 02:00h

Metallica by Back in Blackened, Iron Maiden by Powerslave, Five Finger Death Punch by Knucklehead Death Punch, The Ultimate Rock Experience by KOYLE en support-act Rockcoverband After the Nova.

Zaal Oosterhof Lummen (B) € 12,00
€ 17,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 26 januari a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Zaal Oosterhof in Lummen voor een spetterende Rock Night met Metallica by Back in Blackened, Iron Maiden by Powerslave, Five Finger Death Punch by Knucklehead Death Punch, The Ultimate Rock Experience by KOYLE en support-act Rockcoverband After the Nova. Wereldhits als Nothing Else Matters, The Number Of The Beast, Bad Company, Killing In The Name zijn slechts enkele van de vele klassiekers die deze avond voorbij zullen komen. Belgisch meest populaire Rock coverband KOYLE zorgt voor een dynamische afsluiting met een niet te evenaren show vol met de grootste Rock hits van de afgelopen 30 jaar en bezorgen het publiek ‘The Ultimate Rock Experience’.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is door Artists & Bands Bookings in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Met Metallica by Back in Blackened, Iron Maiden by Powerslave, Five Finger Death Punch by Knucklehead Death Punch, The Ultimate Rock Experience by KOYLE en support-act Rockcoverband After the Nova is dit voor de liefhebbers een Rock-ervaring van het hoogste niveau. 

Metallica by Back in Blackened
Reeds meer dan 20 jaar staat Belgisch meest populaire Rock coverband KOYLE op de mooiste en grootste podia van allerhande Rock events en festivals in binnen- en buitenland. De KOYLE trein dendert nog steeds op volle vaart door en elke gig blijft een feest. Dus dachten de vijf mannen: tijd voor een extra project, iets dat ons allen na aan het hart ligt: A Tribute to Metallica… zonder twijfel één van de beste Metal bands ooit! One, Master Of Puppets, Nothing Else Matters, Enter Sandman, For Whom The Bell Tolls, Sad But True… dit alles ondersteund door de bekende special effects voor de specifieke Metallica-beleving. Laat je meevoeren met een indrukwekkende show vol hits, professioneel gebracht en powered by KOYLE!!!

Iron Maiden by Powerslave
Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint, is er geen houden meer aan. Het hoge niveau van de klassieke hits zoals The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark of het volledige 'Number Of The Beast' album integraal, zijn het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden klassiekers moeten brengen. Al sinds 1997 (Nederlands’ eerste IM tribute) speelt de band stad en land (BeNeLux, UK, DE) plat, waaronder de meeste gerenomeerde zalen van NL zoals 013 Tilburg, Boerderij Zoetermeer, Paard van Troje Den Haag, Dru Cultuurfabriek Ulft, Vorstin Hilversum en festivals als Bospop 2012 (mainstage), Sjwaampop, Paaspop, Nirwana's tuinfeest, Zoks en talloze ‘Monsters of Rock’ shows. Met hun volledige show met aankleding en special effects zoals dat van een Maiden show verwacht mag worden is het plaatje compleet. Schreeuwend en headbangend op deze heavy metal waan je je in een heus Iron Maiden concert!

Five Finger Death Punch by Knucklehead Death Punch 
De eerste officiële tribute to de populaire uit Las Vegas afkomstige Metalband Five Finger Death Punch. Met als doel de muziek van 5FDP niet zomaar klakkeloos na te spelen, maar compleet met een weergaloze show de fans ondersteboven te spelen. De top muzikanten en een zanger, die zowel muzikaal, vocaal en visueel in het plaatje past, nemen je mee met nummers o.a. Bad Company, Wrong Side Of Heaven, Remember Everything, Wash It All Away. Zijn jullie klaar voor deze super tribute to 5FDP?? Laat zien dat je een echte fan bent: “Put The Red Hand On Your Face”.

The Ultimate Rock Experience by KOYLE
Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award' gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite.

After the Nova
De naam spreekt voor zich, After the Nova is de Engelse vertaling van: na de explosie van een ster. Zes sterren op een podium die samen zorgen voor de explosie van de avond! After the Nova zag het eerste licht in 2016. Na intense voorbereidingen waren deze jonge muzikanten klaar om de podia in de Benelux te bestormen. Ze hebben gespeeld op Demerrock, CabanAs, LEGENDS of ROCK Tribute Tour en hebben duidelijk een positieve indruk nagelaten op zowel het publiek als de organisatie. Deze (double) female fronted zes-ledige coverband, brengt u een gevarieerde Rock en Pop set met karakter. Laat u verrassen, en zij brengen u After the Nova!!


Zaal Oosterhof, Dr. Vanderhoeydonckstraat 56 in Lummen, opent haar deuren om 18.00 uur. Het programma begint om 18.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 12,- (excl. servicekosten)
Early bird-tickets € 10,- (uitverkocht)
Tickets dagkassa: € 17,-
Fysieke tickets: PRESS SHOP en Dozie’s Pub, Gemeenteplein 17 in Lummen