LEGENDS of ROCK Tribute Tour met MUSE

25 nov 2017 21:00 - 01:00h

Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken.

Plan C Rotterdam € 7,50
€ 10,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 25 november a.s. presenteert Podium Plan C in Rotterdam i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 MUSE tribute 'The MUSE Experience' voor een weergaloze show. Wereldhits als o.a. Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en de beste albumsongs van deze Britse wereldband zullen door deze No.1 tributeband op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met MUSE by The MUSE Experience is dit voor de liefhebbers een ultieme ervaring van het hoogste niveau.

MUSE by The MUSE Experience
De Engelse superband MUSE staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven.

Plan C, Slepersvest 1 in Rotterdam, opent haar deuren om 21.00 uur. Het programma begint om 22.00 uur.
Tickets € 7,50 in de voorverkoop via www.plancrotterdam.nl en onze eigen webshop.
Fysieke voorverkoop bij Plan C.