LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Simple Minds

30 sep 2017 21:00 - 01:00h

Alle hits worden gespeeld, zoals o.a. Don’t You Forget About MeAlive And KickingBelfast Child en Promised You A Miracle, maar worden aangevuld met vele andere wereldhits en new wave 'albumpareltjes' uit hun rijke oeuvre.

Plan C Rotterdam € 7,50
€ 10,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 30 september a.s. presenteert Podium Plan C in Rotterdam i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 Simple Minds tribute '1984' voor een weergaloze New Wave experience. Wereldhits als o.a. Don’t You Forget About MeAlive And Kicking en Belfast Child en de beste albumsongs van deze Britse wereldband zullen door deze No.1 tributeband op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Simple Minds by 1984 is dit voor de liefhebbers een ultieme New Wave-ervaring van het hoogste niveau.

Simple Minds by 1984
De vijf mannen van 1984 kruipen al een decennium lang in de huid van hun idolen: Simple Minds. Deze No.1 Simple Minds tribute band heeft in de loop der jaren een ongekende reputatie opgebouwd en al menig podium mogen veroveren waaronder Leidseplein LIVE en Melkweg in Amsterdam, Metropool in Hengelo, 013 in Tilburg en MEZZ in Breda. Ook in België is 1984 geregeld te gast en afgelopen jaar werd het grootste tribute festival van Europa, TribFest in Engeland, aan dit lijstje toegevoegd. Een optreden van 1984 kenmerkt zich door het zowel qua sound als qua energieniveau benaderen van de Simple Minds anno 1984. Uiteraard worden alle hits gespeeld, zoals o.a. Don’t You Forget About MeAlive And KickingBelfast Child en Promised You A Miracle, maar deze worden aangevuld met vele andere wereldhits en new wave 'albumpareltjes' uit hun rijke oeuvre.

De combinatie van het inlevingsvermogen van de leadzanger, de energie van de instrumentalisten en de unieke sounds alsof je de plaat zelf hoort, maken 1984 tot een tribute band die live staat als een huis. 

Plan C, Slepersvest 1 in Rotterdam, opent haar deuren om 21.00 uur. Het programma begint om 22.00 uur.
Tickets € 7,50 in de voorverkoop via www.plancrotterdam.nl en onze eigen webshop.
Fysieke voorverkoop bij Plan C.