LEGENDS of ROCK Tribute Tour met U2

08 apr 2017 21:00 - 01:00h

O.a. With Or Without YouVertigo en Sunday Bloody Sunday die met dezelfde passie en vuur worden gespeeld als door het origineel.

Café Zaal De Kroon Kerkdriel € 0,00
€ 7,50 dagkassa

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Café Zaal De Kroon in Kerkdriel met U2 


Op zaterdag 8 april a.s. presenteert Café Zaal De Kroon in Kerkdriel i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 U2 tribute 'In the Name of' voor een weergaloze U2 Experience met wereldhits als o.a. Sunday Bloody Sunday, With Or Without You, One en I Will Follow.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving.

U2 by In the Name of
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.


Café Zaal De Kroon, Monseigneur Zwijsenplein 23 in Kerkdriel, opent haar deuren om 21.00 uur. Het programma begint om 22.00 uur.

Tickets € 7,50 aan de dagkassa.
Meer info: www.feestcafedekroon.nl