LEGENDS of ROCK Tribute Tour met U2

23 apr 2017 16:00 - 20:00h

Wereldhits als o.a. With Or Without YouSunday Bloody SundayVertigo en ook de beste albumsongs zullen op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. 

P79 Den Bosch € 10,00
€ 15,00 dagkassa
KOPEN

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Café P79 in Den Bosch met U2

Op zondag 23 april a.s. presenteert Café P79 in Den Bosch een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 U2 tribute 'In the Name of' voor een weergaloze U2 Experience. Wereldhits als o.a. With Or Without YouSunday Bloody SundayVertigo en ook de beste albumsongs zullen op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met U2 by In the Name of is dit voor de liefhebbers een ultieme Rock-ervaring van het hoogste niveau.


U2 by In The Name of
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.


Café P79, Markt 79 in Den Bosch, opent haar deuren om 16.00 uur. Het programma begint om 17.00 uur.

Tickets € 10,- in de voorverkoop via www.p79.nl en in onze eigen webshop.