LEGENDS of ROCK Tribute Tour met U2

25 maa 2017 21:00 - 01:00h

Een weergaloze U2 Experience met wereldhits als o.a. Sunday Bloody Sunday, With Or Without You, One en I Will Follow.

Boelie's Pub Winschoten € 7,50
€ 10,00 dagkassa
KOPEN

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Muziek- & Poolcafé Boelie's Pub in Winschoten met U2 


Op zaterdag 25 maart a.s. presenteert Muziek- & Poolcafé Boelie's Pub in Winschoten i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 U2 tribute 'In the Name of' voor een weergaloze U2 Experience met wereldhits als o.a. Sunday Bloody Sunday, With Or Without You, One en I Will Follow en de beste albumsongs van genoemde wereldband zullen door deze No.1 tributeband op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving en met U2 by In the Name of is dit voor de liefhebbers een U2-ervaring van het hoogste niveau.

U2 by In the Name of
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.


Muziek- & Poolcafé Boelie's Pub, Venne 92 in Winschoten, opent haar deuren om 21.00 uur. Het programma begint om 22.00 uur.

Tickets € 7,50 in de voorverkoop via onze eigen webshop en € 10,- aan de dagkassa.
Fysieke kaarten zijn te koop bij Boelie's Pub.