LEGENDS of ROCK Tribute Tour met U2 en Coldplay

01 dec 2018 20:00 - 01:00h

Dynamisch live muziek spektakel met U2 by In the Name of en Coldplay by The Scientists die alle hits spelen zoals With Or Without You, Vertigo, Viva La Vida, Clocks...

Harbour Club Winschoten € 12,50
€ 20,00 dagkassa
KOPEN

HQ Events heeft de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Harbourclub Winschoten gehaald en presenteert op zaterdag 1 december a.s. een dynamisch live muziek spektakel met U2 by In the Name of en Coldplay by The Scientists. Alle hits zoals o.a. With Or Without You, Vertigo, Viva La Vida, Clocks en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met U2 by In the Name of en Coldplay by The Scientists is dit voor de liefhebbers een onvergetelijke ervaring van het hoogste niveau.

U2 by In the Name of
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.

Coldplay by The Scientists
Coldplay tribute The Scientists bestaat uit vier gepassioneerde topmuzikanten die de specifieke Coldplay-sound and feel perfect weten neer te zetten. Met een dynamische podiumpresentatie, ondersteund door een spectaculaire lichtshow, zorgt The Scientists voor de ultieme Coldplay-ervaring. Wereldhits als Speed of Sound, Clocks, Yellow, Viva La Vida, The Scientist, Fix You, Paradise en Magic worden afgewisseld met de beste nummers van o.a. Coldplay’s debuutalbum ‘Parachutes’, haar definitieve doorbraak ‘A Rush of Blood To The Head’ (2002), het album ‘X&Y’, dat in 16 landen op No.1 kwam en ‘Viva la Vida or Death and All His Friends’ waarmee de Britse superband meerdere Grammy’s won. Ook van het nieuwste album ‘A Head Full Of Dreams’ zijn de beste nummers opgenomen in de rijke repertoirelijst van The Scientists. Voor de liefhebbers van Coldplay een absolute must!

Harbourclub Winschoten, Havenkade-West 3 in Winschoten, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.

Tickets voorverkoop: € 15,- via www.hq-events.avayo.nl
Early bird-tickets: € 12,50 (beperkt beschikbaar)
Tickets dagkassa: € 20,-
Fysieke kaartverkoop:
- Primera Kiewiet, Langestraat 61 in Winschoten
- Total Spakman, Atlantislaan 1 in Stadskanaal