- uitverkocht - LEGENDS of ROCK Tribute Festival met Queen, MUSE, U2 en ...

10 mei 2019 19:00 - 01:00h

De beste internationale tributes van Queen, MUSE, U2 en Coldplay zorgen met alle hits als We Will Rock YouBohemian RhapsodyPlug In BabyPsychoVertigoWith Or Without YouClocks, Viva La Vida voor een spetterend live music spektakel. 

Mercon Kloos-terrein Alblasserdam € 20,00
€ 25,00 dagkassa
KOPEN

Op vrijdag 10 mei a.s. vindt een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival plaats op het Mercon Kloos-terrein aan de West Kinderdijk in Alblasserdam. De beste internationale tributes van Queen, MUSE, U2 en Coldplay zorgen voor een spetterend live music spektakel. Met alle hits als We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, Plug In Baby, Psycho, Vertigo, With Or Without You, Clocks, Viva La Vida en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een mega lichtshow en dynamische special effects. Hiermee wordt deze editie van LEGENDS of ROCK Tribute Tour, onderdeel van Het Lammetjeswiel Festival 2019, een aaneenschakeling van indrukwekkende rockshows die zorgen voor de ultieme live beleving! De foodarea, ruime zitgelegenheden en een diversiteit aan merchandise maken dit unieke open air festival helemaal compleet.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is door Artists & Bands Bookings in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Met Queen by Miracle (IT/NL), MUSE by Drones (IT), U2 by Zen Garden (IT) en Coldplay by Viva La Coldplay (UK) is dit voor de liefhebbers een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Queen by Miracle (IT/NL)
Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim 20 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de genuanceerde focus op de inhoudelijke muziek van Queen. Met de Italiaanse Jordan Trey op zang, Rens de Hond, bekend van ‘We Will Rock You - The Musical’ op gitaar, Leon Padmos op keyboards en zang, Bart ‘Dus’ Pellinkhof op bas en Victor Louisa op drums en zang verandert Miracle ieder podium in een Rock Stadion en laat de band je de gouden jaren van Queen herbeleven.

MUSE by Drones (IT)
Drones heeft met een complete MUSE-show in Italië al veel successen geboekt en zijn nu bezig om Europa te veroveren! Dat doen deze topmuzikanten op muzikaal zeer hoog niveau en door met een visueel spectaculaire show alle MUSE-hits als PsychoUprisingPlug In BabySupermassive Black Hole en Starlight te presenteren. Een onvergetelijke show met special effects als pyro, confetti en meer! 

U2 by Zen Garden (IT) 
Zen Garden is de eerste en momenteel enige U2 tribute uit Italië die daadwerkelijk op een echt internationaal niveau speelt. Zij heeft opgetreden, naast Italië zelf, in Zuid- en Midden-Amerika, Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Malta, Roemenië, Bulgarije, Hongarije en Rusland, naast Italië zelf. Oprichter en frontman, Italiaanse zanger Zeno Sala brengt deze dynamische U2 show al sinds 1999 op de mooiste podia in eigen land en heel ver daarbuiten. 

Coldplay by Viva La Coldplay (UK)
Viva La Coldplay brengt een ode aan het completen repertoire van Mart, Buckland, Berryman en Champion. De bandleden zijn zelf groot fan van de originelen en kunnen meer dan 2 uur lang de hoogtepunten brengen uit de rijke catalogus van ‘Parachutes’ uit 2000 tot ‘A Head Full Of Dreams’ uit 2015. Nummers als Yellow, Clocks, The Scientists, Viva La Vida, Something Like This, Paradise en Adventure Of A Lifetime worden met een passie en beleving gebracht. “Doe je ogen dicht en je zult denken dat dit de echte Coldplay is!”


Het Mercon Kloos-terrein aan de West Kinderdijk 24 in Alblasserdam gaat om 19.00 uur open. Het programma begint om 19.30 uur.
Tickets voorverkoop: uitverkocht
Early bird-tickets: uitverkocht
Tickets dagkassa: uitverkocht
Fysieke voorverkoop: uitverkocht

 

Deze editie van LEGENDS of ROCK Tribute Tour is een onderdeel van Het Lammetjeswiel Festival. 
Let op: LAMMETJESWIEL FESTIVAL IS UITGEWEKEN NAAR MERCON KLOOS-TERREIN
Lees hier het officiële persbericht.