uitverkocht - New Years concert U2 by In the Name of

12 jan 2019 20:00 - 01:00h

Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is!

Dorpshuis Hekelingen € 15,00
€ 20,00 dagkassa
KOPEN


Op zaterdag 12 januari 2019 vindt voor de tweede keer het nieuwjaarsconcert van No.1 U2 tribute In the Name of plaats in het dorpshuis van Hekelingen. Met een uitverkochte 1e editie wordt er ook nu veel belangstelling verwacht bij de aftrap van een dynamisch nieuw kalenderjaar waar de band op vele festivals te zien zal zijn.

In the Name of heeft sinds de intensieve oefensessies voor de gewonnen finale van de grootste bandcompetitie 'The Clash of the Cover Bands' in Paradiso Amsterdam, een bijzonder warme relatie opgebouwd met Dorpshuis Hekelingen. In the Name of was al ontzettend populair in deze regio. Na het winnen van 'The Clash of the Cover Bands' vorig jaar, geniet zij landelijke bekendheid. Kijk voor de agenda op www.inthenameof.nl of op Facebook bij U2 by In the Name of.

In the Name of is onlangs ook door de internationale U2 fanclub uitgeroepen tot de No.1 U2 tribute van Europa! Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in de mooiste zalen, zoals 013 Tilburg en PARADISO. Ook stond de band op gerenommeerde festivals in Nederland en België en zijn ze regelmatig te gast tijdens de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo, Sunday Bloody Sunday en de beste album pareltjes. Ook het nummer Miss Sarajevo met operazangeres Karlijn van Baardewijk zal op 12 januari weer te horen zijn.

Tijdens het nieuwjaarsconcert wordt het voorprogramma verzorgd door de lokaal bekende Nederlandstalige Pop, Rock coverband Indigo Wings uit Spijkenisse.

Dorpshuis Hekelingen, Lede 13 in Hekelingen, opent om 20.00 uur haar deuren en het programma begint om 21.00 uur.