Nieuws

banner img
LEGENDS OF ROCK TRIBUTE TOUR MET METALLICA, AC/DC EN GUNS N' ROSES Geplaatst: 08 april 2017

LEGENDS OF ROCK TRIBUTE TOUR MET METALLICA, AC/DC EN GUNS N' ROSES

Op zaterdag 20 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Kulturhus Dinxperlo voor een spetterende Rock Night met Metallica by MagneticA (B), AC/DC by ACinDC (B) en Guns N' Roses by Slash N' Roses. Alle hits zoals o.a. Nothing Else MattersOneHighway To HellWhole Lotta RosieSweet Child O'Mine en Paradise City en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 


De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by MagneticA (B), AC/DC by ACinDC (B), en Guns N' Roses by Slash N' Roses is dit voor de liefhebbers een Hardrock/Metal-ervaring van het hoogste niveau.


Metalica by MagneticA
Metallica tribute MagneticA heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de No.1 van de Benelux. Niet alleen de virtuoze muzikaliteit en de dynamische live performance evenaren het origineel, tot in de diepste nuances zijn ook de sounds uitgezocht en bepaald, waardoor het publiek de ultieme Metallica beleving kan ondergaan. Zelfs de backline is gelijk aan het origineel. Ondersteund door dezelfde special effects die de live shows van Metallica uniek maken staat met MagneticA de meest geperfectioneerde Metallica tribute op het podium met nummers als OneNothing Else Matters en Enter Sandman.


AC/DC by ACinDC
AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest. Drummer Lambert van den Munckhof, Bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Brian Johnson in de persoon van Wouter Kerkhofs (High Voltage) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast. De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway To HellLet There Be RockWhole Lotta RosieHells BellsThunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About To Rock kan ook gespeeld worden. Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go Down, Gone Shootin’, What’s Next To The Moon of Touch Too Much. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… En festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.


Guns N' Roses by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan Guns N' Roses en aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N' Roses als Welcome To The JungleNovember RainSweet Child O'Mine en de betere album nummers. Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.


Tickets voorverkoop: € 12,50 via www.kulturhusdinxperlo.nl  en onze eigen webshop.
Tickets dagkassa: € 17,50.


Kulturhus, Maurits Prinsstraat 6, in Dinxperlo opent op 20 mei om 20.00 uur haar deuren, het programma start om 21.00 uur.