BOYS IN THE ATTIC

AEROSMITH TRIBUTE

Wanneer/waar
Boek nu

Info

De “Toxic Twins” Steven Tyler en Joe Perry en hun kompanen Joey Kramer, Tom Hamilton en Brad Whitford richtten in 1970 de immens populaire rockband Aerosmith op – en hoewel dat inmiddels meer dan een halve eeuw geleden is, ronkt de naam Aerosmith nog steeds zoals een die-hard vooroorlogse grasmachine op diesel.

Tijdens die periode van meer dan een halve eeuw heeft Aerosmith naam gemaakt over zowat heel de wereld – een stam lokale inboorlingen in de Kalahari mogelijk niet meegerekend – en er zijn maar weinig mensen die hun grote hits als Walk This Way, Toys In The Attic, Mama Kin, Cryin’, Love In An Elevator en meer van dat fraais niet kennen.

Hoewel Aerosmith, net als hun collega’s AC/DC, in hun beginjaren de mosterd vooral bij de blues haalden, is de groep hoe langer hoe meer geëvolueerd naar een melodieuze hard rockband met de zeer typerende gitaarsounds van Perry en Whitford en uiteraard het unieke stemgeluid van frontman Steven Tyler.

De muzikanten van Boys In The Attic hebben ruimschoots hun sporen verdiend en met hun liefde voor Aerosmith als grootste gemene deler was de tribute band Boys In The Attic dan ook snel een feit.

Live brengen ze niet enkel de grote hits die iedereen van voor naar achter en van achter naar voor kan meebrullen maar zorgen ze, binnen het gekende Legends Of Rock Tribute Tour-gegeven,  ook voor een totaalspektakel qua show, licht en videowalls.

Band members:

Alain Smits – Vocals

Jo Cassiers – Guitar & backing vocals

Joost De Lange – Guitar & backing vocals

Dirk Michielse – Bass guitar

Bert Engelen – Drums

Wim Van Deuren – Keyboards

Media

Boeken

    beveiligd met reCaptcha

    U krijgt bericht van ons over uw aanvraag.

    Voor het boeken van artiesten raden wij aan onze algemene voorwaarden te lezen en te begrijpen. Bij elke boeking zijn deze van kracht.