TOE MAAR

DOE MAAR tribute

Wanneer/waar
Boek nu

Info

Ska en Reggae, roze en groen, Ernst en Henny, meezingen en flauwvallen, buttons en zweetbandjes …. en dat alles in een tijdperk van facebook en smartphones. Een knallende avondvullende show waarin alle hits en de betere obscure albumtracks voorbij komen staat garant voor flauwvallende meisjes en bezorgde ouders! Het wordt je lichtgroen en roze voor je ogen, gillende meisjes, de geur van nederwiet en je voelt je plotseling ruim dertig jaar jonger. Een vette Reggaebas dringt je gehoor en je gemoedstoestand binnen. Je herkent de loopjes. Nee hoor, je bent echt niet op Jamaica. Dit is namelijk de onvervalste Reggae en Ska van eigen bodem. Het is Neerlands bekendste band ooit: DOE MAAR.
Anno nu is de muziek van Ernst, Henny en de twee Jannen nog altijd immens populair. Wie kent ze niet de klassiekers, zoals: SmoorverliefdSinds 1 Dag Of 2PaEén Nacht AlleenDoe Maar Net AlsofLiever Dan LiefNachtzusterDe BomBelle Hélène, enz. Natuurlijk zijn er de LP’s, CD’s en DVD’s, maar deze muziek mag ook LIVE nooit verloren gaan. Met een zanger, wiens stem nog meer op die van Henny Vrienten lijkt, dan Henny zelf. Een onomstootbare drum&bas- ritmesectie en puzzelen met synthesizergeluiden en zwoegen op de zo herkenbare licks. Het resultaat is dat de liedjes en de sound met respect in ere blijven.
Laat je meeslepen en overtuig je van het feit dat echt alle nummers klassiekers zijn en dat je nog meer meezingt dan dat je zelf verwacht: Toe maar – je kunt het!!!


Gallerij

Media

Boeken

    beveiligd met reCaptcha

    U krijgt bericht van ons over uw aanvraag.

    Voor het boeken van artiesten raden wij aan onze algemene voorwaarden te lezen en te begrijpen. Bij elke boeking zijn deze van kracht.