POWERSLAVE (NL/BE)

IRON MAIDEN tribute

Wanneer/waar
Boek nu

Info

Als je denkt dat coverbands een slap aftreksel zijn van het origineel, dan moet je Iron Maiden tribute Powerslave eens zien!

Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint, is er geen houden meer aan. Het hoge niveau van de klassieke hits zoals The Number Of The Beast, Run To The HillsThe TrooperFear Of The Dark of het volledige ‘Number Of The Beast’-album integraal, is het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden-klassiekers moet brengen. Al sinds 1997 (Nederlands’ eerste Iron Maiden tribute) speelt de band stad en land (Benelux, UK, DE) plat, waaronder de meest gerenommeerde zalen van Nederland zoals Poppodium 013 Tilburg, Paard van Troje in Den Haag, DRU Cultuurfabriek in Ulft, Podium de Vorstin in Hilversum en festivals als Bospop 2012 (mainstage), Sjwaampop, Paaspop, Nirwana’s tuinfeest, Zoks en talloze ‘Monsters of Rock’-shows.

Met haar volledige show met aankleding en special effects zoals dat van een Maiden-show verwacht mag worden is het plaatjes compleet. Schreeuwend en headbangend op deze heavy metal waan je je in een heus Iron Maiden concert!


Gallerij

Media

Boeken

    beveiligd met reCaptcha

    U krijgt bericht van ons over uw aanvraag.

    Voor het boeken van artiesten raden wij aan onze algemene voorwaarden te lezen en te begrijpen. Bij elke boeking zijn deze van kracht.