PAINKILLER (NL)

Judas Priest tribute

Wanneer/waar
Boek nu

Info

PAINKILLER – A TRIBUTE TO THE METAL GODS
Judas Priest wordt wel gezien als de grondlegger van de New Wave of British Heavy Metal. Bands als Metallica, Pantera en Guns N’ Roses noemen Judas Priest als een grote invloed. De band bracht haar eerste album uit in 1974 en nu, precies 50 jaar later, staat Judas Priest nog steeds als een huis, hebben de ‘Metal Gods’ net een nieuw, weergaloos album uitgebracht en zijn ze intensief aan het touren. Met andere woorden: The Priest is Back!!!

PAINKILLER is een Nederlandse Judas Priest tributeband die zich zowel muzikaal als visueel richt op de spectaculaire Judas Priest shows uit de jaren 70 en 80. Alle Priest krakers komen voorbij, met de focus op de British Steel/ Unleashed in the East periode, maar ook nieuwere songs en de nodige deep-cuts worden niet geschuwd. PAINKILLER is een échte tribute aan de grootmeesters van de Heavy Metal. Met songs als Heading Out To The Highway, Turbo Lover, You’ve Got Another Thing Coming, Living After Midnight, Hell Bent For Leather, Victim Of Changes en natuurlijk Breaking The Law, laat PAINKILLER keer op keer een verpletterende indruk achter.

Is de originele Judas Priest bezetting financieel net niet haalbaar… PAINKILLER is het beste alternatief.
HET ÉNIGE ALTERNATIEF!

Media

Boeken

    beveiligd met reCaptcha

    U krijgt bericht van ons over uw aanvraag.

    Voor het boeken van artiesten raden wij aan onze algemene voorwaarden te lezen en te begrijpen. Bij elke boeking zijn deze van kracht.