LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL

Depeche Mode, Simple Minds, Queen, U2

Stadion Dôme

Charleroi (BE)

Kopen

€ 30,00

(excl. servicekosten)

Op vrijdag 8 november 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar het tot Rocktempel omgebouwde Stadion Dôme in Charleroi met een spectaculair XL ‘80s & ‘90s – Heroes festival. No.1 tributebands van Depeche Mode, Queen, Simple Minds, en U2 spelen met ongelooflijke passie en op het hoogste niveau alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden. Vanaf ons mega podium met spectaculaire lichtshows en vele special effects en in een perfecte ambience zorgen onze topbands voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving. Stadion Dôme verandert op 8 november in een bruisende Rocktempel en is voor de liefhebbers ‘The Place To Be’.

Line-up:
19.15 uur: Simple Minds by 1984 (NL)
20.40 uur: U2 by October Plays U2 (BE)
22.05 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
23.45 uur: Depeche Mode by Depeche More (BE)

Op zaterdag 9 november houden wij in Stadion Dôme wederom een LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL met o.a. AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, Bon Jovi en Iron Maiden.
Mocht je 8 & 9 november willen komen rocken dan zijn er ook combi tickets beschikbaar!

Naast de spectaculaire optredens vind je er een uitgebreide Food-area, vakkundig en enthousiast barpersoneel, een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en schone toiletten. Kortom, LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL ‘80s & 90’s – Heroes geeft je de ultieme POP/ROCK festival-beleving!

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Simple Minds, U2, Queen en Depeche Mode is dit een POP/ROCK-ervaring van het hoogste niveau.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

Info over het event:

Stadion Dôme, Rue des Olympiades 2 in Charleroi, opent op 8 november om 18.30 uur haar deuren.
Het programma begint om 19.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 30,- ook via www.FNACtickets.be en www.dome-events.be
Ticket dagkassa: € 35,-
Early-bird ticket: € 25,- (beperkt aantal en alleen via www.legendsofrocktributetour.com)
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)
Combi ticket met LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 9 november: € 55,-
Early-Bird combi ticket met LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 9 november: € 50,- (beperkt aantal en alleen via www.legendsofrocktributetour.com verkrijgbaar)

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Kopen

Paylogic

€ 30,00

(excl. servicekosten)

Locatie & route

QUEEN BY MIRACLE (IT/NL/BE)

Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim 25 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de genuanceerde focus op de inhoudelijke muziek van Queen. Met de Italiaanse Jordan Trey op zang, Rens de Hond, bekend van ‘We Will Rock You - The Musical’ op gitaar, Leon Padmos op keyboards en zang, ...

Meer info

SIMPLE MINDS BY 1984

De 5 mannen van 1984 kruipen al een decennium lang in de huid van hun idolen: Simple Minds. Deze No.1 Simple Minds tribute band heeft in de loop der jaren een ongekende reputatie opgebouwd en al menig podium mogen veroveren waaronder het Leidse Plein en de Melkweg in Amsterdam, de Metropool in Hengelo, de 013 in Tilburg en de MEZZ in Breda. Ook in België is 1984 geregeld te gast en afgelopen jaar werd het grootste tribute festival van Europa, TribFest in Engeland, aan dit lijstje toegevoegd.Een optreden van 1984 kenmerkt zich door het ...

Meer info

Depeche Mode by Depeche More (BE)

Depeche More is afkomstig uit België en brengt MEER dan een tribute aan Depeche Mode. Verwacht geen kopieën van de personages.Verwacht geen lied voor lied.Verwacht een volledig moderne danservaring, compleet met video- en lichtshow, gebaseerd op de pure elektronische muziek van Depeche Mode & new wave.

Meer info