LEGENDS of ROCK Tribute Festival met o.a. AC/DC, Iron Maiden, Guns N' Roses

15 dec 2018 19:00 - 02:00h

De internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug in OC Sint-Amandus voor een dynamisch Monsters of Rock spektakel met AC/DC, Iron Maiden, Guns N' Roses en KOYLE - The Ultimate Rock Experience. 

Sint-Amandus Bilzen (B) € 12,00
€ 17,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 15 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour weer naar OC Sint-Amandus in Bilzen voor een dynamisch Monsters of Rock spektakel met AC/DC by ACinDC, Iron Maiden by Powerslave (NL), Guns N' Roses by Slash N' Roses (NL) en KOYLE - The Ultimate Rock Experience. Alle hits zoals o.a. Whole Lotta Rosie, The Number Of The Beast, Paradise City en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Special Guest Rock coverband KOYLE speelt een niet te evenaren show met de grootste Rock hits van de afgelopen 30 jaar en bezorgen het publiek ‘The Ultimate Rock Experience’.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met de internationale AC/DC by ACinDC, Iron Maiden by Powerslave, Guns N' Roses by Slash N' Roses en KOYLE - The Ultimate Rock Experience is dit voor de liefhebbers een Monsters of Rock-ervaring van het hoogste niveau.

AC/DC by ACinDC
AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland/België met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest. Drummer Lambert van den Munckhof, Bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Brian Johnson in de persoon van Wouter Kerkhofs (High Voltage) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… en festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.

Iron Maiden by Powerslave
Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint, is er geen houden meer aan. Het hoge niveau van de klassieke hits zoals The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark of het volledige 'Number Of The Beast' album integraal, zijn het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden klassiekers moeten brengen. Al sinds 1997 (Nederlands’ eerste IM tribute) speelt de band stad en land (BeNeLux, UK, DE) plat, waaronder de meeste gerenommeerde zalen van NL zoals 013 Tilburg, Boerderij Zoetermeer, Paard van Troje Den Haag, Dru Cultuurfabriek Ulft, Vorstin Hilversum en festivals als Bospop 2012 (mainstage), Sjwaampop, Paaspop, Nirwana's tuinfeest, Zoks en talloze ‘Monsters of Rock’ shows. Met hun volledige show met aankleding en special effects zoals dat van een Maiden show verwacht mag worden is het plaatje compleet. Schreeuwend en headbangend op deze heavy metal waan je je in een heus Iron Maiden concert!

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses (NL)
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

The Ultimate Rock Experience by KOYLE 
Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award' gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite.


OC Sint-Amandus, Sint-Aldegondisstraat 5 in Bilzen, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 12,- (excl. servicekosten)
Early bird-tickets: € € 10,- (UITVERKOCHT)
Tickets dagkassa: € 17,-
Fysieke kaartverkoop bij:
- PRESS SHOP
- Café Ter Waert, Bilzersteenweg 29 in Hoeselt
- Café 't Spwùr, Sporthalstraat 1 in Eigenbilzen
- South of Heaven, Brugstraat 11 in Bilzen