LEGENDS of ROCK Tribute Festival met Rammstein, Metallica, AC/DC...

30 maa 2019 16:00 - 02:00h

De beste internationale tributes van Rammstein (full show), Metallica, AC/DC, Guns N' Roses en Iron Maiden zorgen voor een spetterend Monsters of Rock spektakel.

Sporthal MFC De Kreek Kerkdriel € 20,00
€ 25,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 30 maart a.s. vindt een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival plaats in de tot Rocktempel omgebouwde Sporthal MFC De Kreek in Kerkdriel. De beste internationale tributes van Rammstein (full show), Metallica, AC/DC, Guns N' Roses en Iron Maiden zorgen voor een spetterend Monsters of Rock spektakel. Met hits als Du Hast, Nothing Else Matters, Whole Lotta Rosie, Paradise City, The Number Of The Beast, mega lichtshows en veel special effects wordt ook deze editie van de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour een aaneenschakeling van dynamische Rockshows die zorgen voor de ultieme live beleving! De food-area en een diversiteit aan merchandise maken dit unieke indoorfestival helemaal compleet. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale tribute- en coverbands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving met Rammstein by Vannstein (full show), Metallica by Present Danger, AC/DC by Thunderstruck (UK), Guns N' Roses by Slash N' Roses en Iron Maiden by Harris is dit voor de liefhebbers een Monsters of Rock-ervaring van het hoogste niveau.  

Rammstein by Vannstein (full show)
Vannstein is een spectaculaire Rammstein tribute band uit Nederland, die qua sound en podiumpresentatie de originele Rammstein weet te evenaren. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire special effects en ook daarin weet Vannstein zich goed te vinden. In 2019 komt de band met zijn nieuwe show waarin flink geïnvesteerd is, en slaagt de band erin om het geheel naar een hoog nieuw level te brengen, met bijzonder veel visuele effecten. Een indrukwekkend decor, vlammenwerpers, dynamische lichtshow, etc. weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen. Alle hits zoals o.a. Du Hast, Ich Will en Sonne en de beste albumnummers worden op hoog niveau gespeeld. Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland, Frankrijk en België en worden steeds meer (lands)grenzen overschreden. Ervaar Rammstein zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft! 

Metallica by Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. In het jaar 2007/2008 besloot de band om zich in te schrijven voor de landelijke bandcompetitie 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!'. Dit werd een groot succes voor de band waarbij, in de aanloop naar de finale, vette podia als, MEZZ Breda, Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en PARADISO Amsterdam werden aangedaan. Uiteindelijk werd deze Metallica tribute in de landelijke finale in stadion de Vechtse Banen te Utrecht gekozen tot winnaar. Daarnaast mocht Thijs de Award van beste gitarist in ontvangst nemen. Sindsdien speelt Present Danger in het hoogste segment van de tribute festivals in de Benelux en Duitsland. De prijs voor het winnen van The Clash of the Cover Bands was onder meer de opname van een single met videoclip. Dit resulteerde zelfs in een tweetal single-opnames met de eigen nummers: Dark Visions / Alcohol en Iron Rain / Freeze To Death. Met beide single's werd een MEGA Top 100 notering behaald in respectievelijk 2009 en 2010. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica. 

AC/DC by Thunderstruck (UK)
Thunderstruck is een AC/DC tribute uit het Zuiden van Engeland, die de magie en hyperactieve rauwe power van AC/DC perfect neerzet. AC/DC heeft een hele succesvolle carrière van meer dan 40 jaar. Haar no-nonsens, dynamische, energieke en uitbundige live shows, samen met de hardwerkende instelling en toewijding voor het schrijven van nummers, heeft geresulteerd in een nog steeds groeiende albumverkoop van meer dan 200 miljoen. Thunderstruck presenteert eenzelfde dynamische show uit de gehele AC/DC song-catalogus, met alle nummers die je kunt verwachten bij een AC/DC concert. De mannen van Thunderstruck gebruiken dezelfde apparatuur als hun rockhelden zelf en neemt je mee op de ‘Rock and Roll-trein’ wat je hetzelfde ultieme gevoel geeft als de originelen. De poer en charisma van Bon Scott en Brian Johnson gecombineerd met de zinderende gitaarsolo’s en de capriolen van Angus Young, samen met de stuwende drive van Malcolm Young, Phill Rudd en Cliff Williams zijn allemaal gereproduceerd tot in het kleinste detail. De bandleden hebben hun sporen zeer ruim verdiend met het spelen op alle soorten podia en festivals in Engeland en de rest van de wereld.

Guns N' Roses by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

Iron Maiden by Harris
De bandleden zullen voor weinigen onder ons nog onbekenden zijn. John, Gerard, Gert-Jan, Hans en Mark hebben inmiddels een muzikale historie om een puntje aan te zuigen. De meesten onder jullie zullen hen kennen onder de bandnaam Parris, de Thin Lizzy Tribute van de Lage Landen. Bestaan die dan niet meer? Tuurlijk wel! Maar de heren zijn nu eenmaal muzikanten van het eerste uur, spelen in taloze andere bands, projecten en het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Een beetje rocker is opgegroeid met Iron Maiden en zo ook de mannen van Parris. En zo geschiedde het tijdens een repetitie dat er ‘just for kicks’ eens een nummer van Iron Maiden werd ingezet. Er gingen enkele repetities overheen en telkens weer kwam die behoefte om weer eens een nummer van Maiden in te zetten. En dat smaakte naar meer... De beer was los! Dat resulteerde uiteindelijk in Harris. Voor wie de mannen van Parris al eens aan het werk heeft gezien, zal het geen verrassing zijn dat ook bij Harris het dak er af zal gaan. Het is weliswaar een nieuwe weg die de heren bewandelen maar na zoveel jaren met elkaar te spelen kan het niet anders dan dat deze band een statement gaat maken in tributeland. HARRIS ROCKS!

Sporthal MFC De Kreek, Wilgenpas 2 in Kerkdriel opent op zaterdag 30 maart a.s. om 16.00 uur haar deuren, het programma start om 16.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 20,- 
Early bird-tickets: € 15,- (uitverkocht)
Tickets dagkassa: € 25,-
Fysieke voorverkoop:
- alle PRIMERA filialen
- De Kreek, Wilgenpas 2 te Kerkdriel
- De &Shop, Kerkstraat 118 te Kerkdriel
- Coop Den Boer, Burgemeester van Randwijckstraat 21 te Rossum