LEGENDS of ROCK Tribute Festival met Volbeat, Motörhead, Foo Fighters en KOYLE

09 dec 2017 19:00 - 02:00h

Spetterende Rock Night met Volbeat by Guitar Rebels (DK), Motörhead by Motörblast (DE), Foo Fighters by In Your Honor en The Ultimate Rock Experience by KOYLE. 

Café Zaal 't Centrum Rijkevorsel (B) € 10,00
€ 15,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 9 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Café Zaal 't Centrum in Rijkevorsel voor een spetterende Rock Night met Volbeat by Guitar Rebels (DK), Motörhead by Motörblast (DE), Foo Fighters by In Your Honor en The Ultimate Rock Experience by KOYLE. Alle hits zoals o.a. Sad Man's Tongue, Ace Of Spades, Learn To Fly en de beste albumsongs van genoemde wereldbands en meer zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Volbeat by Guitar Rebels (DK), Motörhead by Motörblast (DE), Foo Fighters by In Your Honor (BE) en The Ultimate Rock Experience by KOYLE is dit voor de liefhebbers een Hardrock/Metal-ervaring van het hoogste niveau.

Volbeat by Guitar Rebels (DK)
AS CLOSE AS IT GETS! Door in 2016 de Virgin tour te hebben afgerond werden ze door grote festivals en grote motor events geboekt in Denemarken. In 2017 is de band terug op tour en halen het maximale aantal optredens binnen op hun nieuwe ‘GUNS AND GANGSTERS TOUR’. De vier bandleden van Guitar Rebels hebben alles uit de kast gehaald om zo dicht mogelijk bij hun grote idolen te komen, zonder hun persoonlijke inbreng te verliezen. Eén van de belangrijkste redenen van hun succes is dan ook de stem van hun frontman Jimmy Thor. Er zijn namelijk niet veel zangers die zo kunnen zingen als Michael Poulsen van Volbeat zoals Jimmy Thor dat doet. Nu is het tijd dat de band buiten Denemarken gaat spelen en het ware geluid van Volbeat naar de wereld brengt. Ben jij ook klaar voor een stevig potje Rock ‘n Roll als de Guitar Rebels het podium betreden? Hun motto luidt dan ook: “You bring the horns, we’ll bring the sound of Volbeat.”

Motörhead by Motörblast (DE)
Motörblast is opgericht in 2006 met als doel de Rock 'n Roll van Motörhead te herdenken. De show van drie mannen is 1 op 1 Motörhead. Motörblast speelde o.a. op Graspop Dessel, maar ook in alle grote clubs en festivals in Duitsland, zoals de Collos Sall in Aschafenburg en de Z7 in Pratteln (Zwitserland) stonden op het programma. Motörblast is de beste Motörhead tribute van de wereld. Het is een echte tribute aan het origineel. De muziek en de show van Lemmy en zijn jongens wordt in elk detail gekopieerd, inclusief frontman die als twee druppels water op Lemmy lijkt. Motörblast wordt gezien als de grootste hits show en bevat ook songs van het vroege Motörhead tijdperk o.a. (Bomber), maar vooral de bekende nummers. Het is een complete Motörhead-illusie, dus een Rock show van XTra klasse. Dit jaar zijn ze te bewonderen in Duitsland, Engeland, Belgie, Nederland, Tsjechië en Zwitserland.

Foo Fighters by In Your Honor
Zes Belgische topmuzikanten brengen samen een eerbetoon aan één van de grootste bands van de laatste twee decennia: Foo Fighters. Van de eerste tot de laatste noot laat In Your Honor tijdens haar optredens de kenmerkende Foo Fighters energie los op het altijd enthousiaste publiek. Niet alleen wereldhits als Learn To Fly, Times Like These en The Pretender worden op het hoogste niveau de zalen in gespeeld, maar ook het beste werk van albums als Wasting Light en Sonic Highway (beide No.1 in de Nederlandse Album Top 100) worden gebracht met een aanstekelijke podiumperformance waarin de interactie met het publiek voor onvergetelijke momenten zorgt. Een charismatische Dave Grohl look-a-like, drie gitaristen, een bassist en een drummer die versmelten in de ultieme Foo Fighters tribute In Your Honor!

The Ultimate Rock Experience by KOYLE
Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award' gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite.


Tickets voorverkoop: € 10,- via onze eigen webshop.
Tickets dagkassa: € 15,-.
Fysieke voorverkoop via Café 't Centrum, Dorp 21 in Rijkevorsel.