LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Led Zeppelin en Deep Purple

14 jan 2022 20:00 - 01:00h

LEGENDS of ROCK Tribute Tour komt naar De Verlichte Geest met de beste tributebands van Led Zeppelin en Deep Purple. 

De Verlichte Geest Roeselare (BE) € 15,00
€ 17,50 dagkassa
KOPEN

- Deze editie is, vanwege de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus, verplaatst van vrijdag 18 september 2020 > vrijdag 7 mei 2021 > vrijdag 14 januari 2022. -

Op vrijdag 14 januari 2022 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar De Verlichte Geest in Roeselare voor een weergaloze Tribute Night. Op deze unieke avond zorgen de No.1 tributebands Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE) en Deep Purple by Purple Strangers voor spectaculaire optredens. Wereldhits als Whole Lotta Love, Stairway To Heaven, Smoke On The Water, Child In Time en de beste albumsongs van deze wereldband zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE)
Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Michael Devlin (UK) zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompende basspel en keyboardspel van Levi Verheijen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt. Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens één van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alle Zeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant SongHeartbreakerKashmirWhole Lotta Love en natuurlijk Stairway To Heaven worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van één van de meest toonaangevende bands ooit.

Deep Purple by Purple Strangers (NL)
Deep Purple is de grondlegger van 'Hard Rock‘ en de pionier van deze muziekstijl. Met hits als Black NightChild In TimeSmoke On The WaterWoman From Tokyo en Fireball domineerde Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren, zelfs hedendaags nog te horen in de top 2000 met 4 hits. Deze Rocklegende bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice en Glover, de MARK II bezetting. In de MARK III bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als Burn, Stormbringer en Made in Europe. Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen en meer ... ook MARK I en IV worden niet vergeten. Purple Strangers speelt alle hits met authentieke instrumenten, met nieuw enthousiasme in de sfeer van de rockin’ 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple-geluid. Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond solo’s uitgevoerd met de originele sounds. De donderende, strakke drums en pompende, melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en No.1 Deep Purple tributeband, bestaande uit 5 gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van Highway Star tot Smoke On the Water en van Fireball tot Child In Time; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd. An evening with PURPLE STRANGERS: you’ll never forget!

De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare, opent op vrijdag 14 januari 2022 haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,- (ook via www.FNACtickets.be)
Tickets dagkassa: € 17,50
Groepstickets: € 12,50 (vanaf 10 personen)

Fysieke voorverkoop: De Verlichte Geest, Middenstraat 23 in Roeselare en FNAC-winkels

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)