Jambassadors - Pop & Dance coverband

De coverband van de toekomst komt uit Utrecht en heet Jambassadors!

Jambassadors neemt je mee op een muzikale reis waarbij werkelijk alle muziekstijlen aan bod komen! Een dampende mix van Pop, Rock, Funk, Soul, R&B, Hip-Hop en Dance/House zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan!

Vanaf het moment dat Jambassadors het podium betreedt is het geen moment meer stil. Door de inmiddels befaamde medleys en mash-ups die de band speelt en de DJ die tussen en na de sets het feest niet warm, maar heet houdt, blijft de energie de hele avond hoog. Nummers als Sex Machine van James Brown en Livin’ On A Prayer van Bon Jovi tot Where’s Your Head At van Basement Jaxx en Rhythm Is A Dancer van Candi Milo/Snap! worden in een medley vloeiend aan elkaar gemixt. Op deze manier krijgt de band een ware club functie. Waar de muziek ingrediënt is om samen met het publiek de dansvloer op zijn kop te zetten.

Jambassadors is een jonge, energieke coverband uit Utrecht die graag samen met u een feestje bouwt!

De bandleden zijn ervaren en hebben in variërende formaties al aan veel verschillende projecten (mee)gewerkt. De band is gebaseerd op een samenwerking tussen muzikanten afkomstig van het conservatorium en anderen die hun eigen weg vinden en het podium met regelmaat betreden. De heren en dame van Jambassadors zijn de afgelopen jaren overal geweest; van bruiloften tot bedrijfsfeesten tot festivals. Jambassadors zorgt ervoor dat elk evenement een succes wordt!

 

Videoclips van Jambassadors:

  

 

Foto's van Jambassadors:

Wilt u meer weten over Jambassadors, neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Band naam:
Datum evenement/ feest:
evenement/ feest:
Uw naam:
Uw e-mailadres:
Uw telefoon nummer:
Overige informatie: