Muse by The MUSE Experience (NL/BE)

The MUSE Experience, opgericht in januari 2016, is een ode aan de Britse Rockformatie Muse. Bandleden: Danny Waegemaekers (drums), Wim Van Deuren (toetsen, special sound effects, vocals), Arjan Kok (basgitaar), Mike Schellekens (gitaar, vocals), Richard Dalmolen (lead vocals).

In 2017 sloot The MUSE Experience zich aan bij Artists & Bands Booking Agency. Sindsdien dendert de band als een niet te stoppen sneltrein voort en de fan base blijft zich uitbreiden naar alle uithoeken van de Benelux! The MUSE Experience brengt, zoals de naam al belooft, een ware Muse-beleving qua geluid en show, compleet met special effects en een adembenemend licht spektakel. Hoewel Muse-frontman Matt Bellamy verantwoordelijk is voor zowel de virtuoze gitaarpartijen als de ongenaakbare lead vocalen, doet The MUSE Experience het nét even anders. Schellekens legt zijn volledige focus op het onmiskenbare gitaargeluid en catchy riffs. En de vocalen, met schijnbaar grenzeloos bereik, neemt Dalmolen voor zijn rekening. Het technische hoogstaande bas- en drum-spel van Kok en Waegemaekers is de heartbeat van de band, wat met het instrumentale nummer Drum N’ Bass nog eens sterk wordt bevestigd. De show zit vol met de beste Muse hits zoals Psycho, Uprising, Plug in Baby, Supermassive Black Hole en Starlight die altijd en overal voluit worden meegezongen door het publiek!

Tijdens de LEGENDS of ROCK Tribute Tour is The MUSE Experience regelmatig te bewonderen op de beste muziekpodia in de Benelux, zoals Poppodium Metropool (Hengelo), Effenaar (Eindhoven), MEZZ (Breda),  Brabanthal (Leuven BE), De Bonte Wever (Assen), Podium de Vorstin (Hilversum) en niet te vergeten het jaarlijkse hoogtepunt tijdens het SilverDome LEGENDS of ROCK Tribute Festival (Zoetermeer). Voor iedere Rock-liefhebber en Muse-fan in het bijzonder is The MUSE Experience een beleving die je niet wilt missen! Deze mannen nemen je vol passie en overgave mee vanaf de eerste noot en laten je pas weer los als de laatste noot is uitgevaagd! 


Videoclips van The MUSE Experience:

      

       

Videoclip 'Starlight'


Foto's van The MUSE Experience:

Wilt u meer weten over The MUSE Experience, neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Band naam:
Datum evenement/ feest:
evenement/ feest:
Uw naam:
Uw e-mailadres:
Uw telefoon nummer:
Overige informatie: