Nieuws

banner img
CRUISE on the ROCKS - decks & drinks & rock 'n roll op 30 december 2021 Geplaatst: 13 juni 2021

Op donderdag 30 december a.s. presenteren wij een nieuw en zeer exclusief evenement: CRUISE on the ROCKS!! Een uniek live muziek spektakel op een imposant en modern cruiseschip met de beste internationale tributebands Queen by Miracle (IT/NL/BE) en U2 by In the Name of. Alle hits zoals We Want MoreAnother One Bites The Dust, Where The Streets Have No Name, With Or Without You en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze, al varend, het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 

Deze exclusieve CRUISE on the ROCKS avond is een initiatief van Artists & Bands Management and Bookings Agency en LEGENDS of ROCK Tribute Tour en is in het leven geroepen om de beste internationale tributebands een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Deze No.1 tributebands storten op indrukwekkend authentieke wijze alle grote hits en de beste albumsongs van hun helden over het publiek uit. Met Queen by Miracle (IT/NL/BE) en U2 by In the Name of is dit een unieke Rock-ervaring van het hoogste niveau en op het water. 


Opstapplaats: Rotterdam - Plantagelaan 3 (gratis parkeren nabij de ligplaats van het cruiseschip)
We leggen de loopplank om 19.30 uur uit en om 20.00 uur gooien we de trossen los. Om 00.30 leggen we weer aan in de haven.
Er is ook een BBQ op het buitendeck!! (Niet bij de prijs inbegrepen)

Lees meer >>