Nieuws

banner img
CRUISE on the ROCKS... het mag helaas niet zo zijn!! Geplaatst: 20 augustus 2020

Het mag helaas niet zo zijn!!

Met pijn in ons hart moeten wij melden dat ons nieuwe, unieke initiatief 'CRUISE on the ROCKS' dit jaar niet kan doorgaan. Wíj waren er helemaal klaar voor, maar door de weer strenger wordende corona-maatregelen, die de betreffende Gemeenten ons opleggen, zijn wij genoodzaakt de 9 avonden in september en oktober samen te voegen en te verplaatsen. Wij kunnen jullie niet vertellen hoe jammer de betrokken bands, de geluidsmensen, alle medewerkers en wij, als organisatie, dat vinden.

Onze sector heeft het vreselijk zwaar te verduren (al onze events liggen bijvoorbeeld al vanaf maart helemaal stil) en juist daarom waren wij zo ontzettend blij met de mogelijkheid om, helemaal coronaproof, samen met jullie eindelijk weer van geweldige live muziek te kunnen genieten. Het mag blijkbaar niet zo zijn!!

- De exclusieve Rockconcerten op het water van 11 + 12 + 13 september, met de beste internationale tributebands van Queen (Miracle (IT/NL/BE)) en U2 (In the Name of), worden samengevoegd en verplaatst naar vrijdag 21 mei 2021. Boarding en arrival: Plantagelaan 3 in Rotterdam. Parkeren = gratis.
- De concerten van 25 + 26 + 27 september, met onze beste internationale tributebands van AC/DC (High Voltage BE/NL)) en Guns N’ Roses (Slash N’ Roses NL/BE)), worden ook samengevoegd en verplaatst naar vrijdag 4 juni 2021. Boarding en arrival: Vredeweg 46 in Zaandam. Parkeren = gratis.
- De exclusieve Rockconcerten op het water van 9 + 10 + 11 oktober, met de beste internationale tributebands van Muse (The MUSE Experience (NL/BE)) en Foo Fighters (Monkey Wrench), zullen helaas niet door gaan.
Omdat we geen nieuwe data kunnen vinden waarop alle partijen beschikbaar zijn, worden deze 3 avonden gecanceld. Wellicht komen wij in de loop van de tijd met nieuwe data.

Heb je een ticket gekocht voor CRUISE on the ROCKS?
Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • - gebruik je ticket op (één van) de nieuwe CotR-datum (data)
  Tòch genieten op het water van onze beste tributebands in een exclusieve setting op een prachtig modern cruiseschip? Het kan!!
  Kies je voor de avond met de bands waar je de kaarten al voor hebt óf kies je voor de andere avond? Laat het ons dan weten en geniet van dit unieke event incl. drank op die nieuwe datum.
 • - bewaar je ticket
  Kies uit onze zeer uitgebreide agenda van LEGENDS of ROCK Tribute Festivals 2021. Ook dan kun je ticket en consumptiegeld gebruiken. Laat ons, i.i.g. 1 maand voor het gekozen event, per mail (info@ab-bookings.nl) weten voor welk LoR-festival(s) je hebt gekozen en wij regelen de rest.
 • - restitutie
  Als je ons per mail (info@ab-bookings.nl) laat weten dat je geen gebruik wenst te maken van de hierboven genoemde mogelijkheden, dan zorgen wij ervoor dat je het geld z.s.m. terug krijgt. Geef daarvoor direct in die mail het ordernummer van je bestelling en je bankgegevens door voor een snellere afhandeling.


Wij betreuren de recente ontwikkeling en de ingrijpende gevolgen daarvan voor ons en onze sector en hopen dat wij de reguliere LEGENDS of ROCK Tribute Tour-agenda op vrijdag 15 januari 2021 weer volledig volgens plan kunnen starten. Duim met ons mee!!!

Alle kaartkopers hebben hierover een mail gekregen op het emailadres gebruikt bij bestelling. 
Niets ontvangen? Check het gebruikte emailadres, spambox en ongewenste mail.


Stay smart… stay safe… en tot 2021!!!