Nieuws

banner img
LEGENDS of ROCK Tribute Tour vs Coronavirus Geplaatst: 23 maart 2020


update:

23 maart 2020

De op maandag 23 maart jl. door het RIVM en de overheid aangekondigde maatregelen zijn zwaar maar noodzakelijk. Tot 1 juni mogen er geen evenementen en bijeenkomsten plaatsvinden. Voor ons betekent dit dat wij onze agenda nog verder moeten aanpassen. Wij gaan onze uiterste best doen om voor alle events z.s.m. alternatieve data te vinden, maar dat kost even tijd.

Heb jij tickets voor één van onze evenementen tot 1 juni, dan ontvang je van ons z.s.m. een mail met meer informatie. Check daarvoor ook je spambox!


Je begrijpt dat deze maatregelen een grote impact hebben op ons als organisatie. Wij vragen je dan ook om NIET per mail, facebook of telefoon om meer informatie te vragen.
Houd onze websites en social media-kanalen in de gaten:
www.ab-bookings.nl
www.legendsofrocktributetour.com
www.facebook.com/legendsofrocktributetour
www.instagram.com/legendsofrocktribute

Stay at home and safe! Tot snel!


15 maart 2020

Zoals je begrijpt zijn ook wij genoodzaakt alle evenementen in Nederland tot en met 6 april 2020 te annuleren. Met een vooruitziende blik hebben wij het overgrote deel van onze tribute events al eerder kunnen verplaatsen.

Ook het evenement van zaterdag 4 april a.s. bij Sporthal de Wetteling in Venray proberen wij nu zo snel mogelijk aan een nieuwe datum te koppelen. Wij bespreken momenteel de mogelijkheden hieromtrent en zullen jullie zo snel mogelijk informeren.

Uiteraard betreuren wij deze maatregelen, maar zijn hiertoe gedwongen. Voor latere events zijn wij afhankelijk van de landelijke politiek en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Daarover kunnen wij nu dus nog géén uitspraken doen.

Uiteraard hopen wij - met jullie - dat deze situatie zo snel mogelijk verandert en dat wij elkaar weer kunnen ontmoeten onder het genot van goede muziek en een goed glas. Rock on!


12 maart 2020:

I.v.m. de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus heeft premier Rutte vandaag (12 maart 2020) bekend gemaakt dat alle evenementen met meer dan 100 personen moeten worden afgelast. Daar vallen ook onze LEGENDS of ROCK Tribute Tour events onder. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt de 2 LEGENDS of ROCK Tribute Festivals van 21 maart in Rhenoy en 27 maart in Bergen op Zoom te annuleren. Deze nieuwe landelijke maatregel gaat per direct in en loopt vooralsnog tot en met 31 maart.


Dit is behoorlijk ingrijpend, maar we denken dat het in ieders belang is om hier verantwoord mee om te gaan. Het WOODSTOCK Tribute Festival hebben we eerder vandaag al naar 22 augustus kunnen verplaatsen. We zijn druk bezig om nieuwe data voor de twee geannuleerde LEGENDS of ROCK Tribute Festivals te vinden, zodat deze events op een later tijdstip alsnog door kunnen gaan.

Houd onze websites en social media-kanalen in de gaten voor nieuwe informatie.
www.ab-bookings.nl
www.legendsofrocktributetour.com
www.facebook.com/legendsofrocktributetour
www.instagram.com/legendsofrocktribute