Nieuws

banner img
Our shows WILL go on!!! Geplaatst: 26 mei 2020

In deze tijd van het versoepelen van de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 blijft het nog steeds erg onzeker wanneer wij weer kunnen starten met onze festivals. Maar één ding is zeker: onze shows gaan door!!! De bands, de geluidsbedrijven, de locaties, maar natuurlijk ook wijzelf als organisatie… iedereen staat te popelen om weer spectaculaire shows voor jullie te kunnen neerzetten. Zoals het er nu uitziet kunnen wij in juni (dat is al bijna!) alle nieuwe data bekend maken.

Wij zijn al een tijd druk bezig met het verplaatsen van de festivals die niet mochten doorgaan. Omdat er nog totaal geen duidelijkheid is over het feit of er dit jaar weer gestart kan gaan worden met onze events, hebben wij besloten al onze events die voor dit jaar in de agenda staan te verplaatsen naar volgend jaar. Hiermee hopen wij het risico te beperken dat we steeds alles moeten verplaatsen.
Maar… mocht er tegen alle verwachtingen in al heel snel een vaccin komen, dan kunnen wij snel schakelen en met nieuwe evenementen komen voor dit jaar. De bands, de locaties en de crew staan in opties!! Met trots kunnen wij zeggen: al onze events gaan door!!! Dus wij gaan elkaar weer zien!!!

De gevolgen van deze crisis zijn voor ons net zo onduidelijk als voor jullie als festivalbezoekers. Wij willen jullie bedanken voor jullie geduld en steun. Wij hebben zoveel hartverwarmende reacties ontvangen. Dank jullie wel daarvoor. 

Wij moeten steeds op de opgelegde maatregelen anticiperen. Wij betreuren de gang van zaken ten zeerste en doen niets liever dan geweldige festivals organiseren met de beste tributebands. Wij kunnen echt niet wachten!! Wij weten ook dat er de komende maanden nog meer nieuwe of aangepaste maatregelen gaan komen en zullen ook dan dáár naar moeten handelen.

Wij wensen jou en de jouwen alle gezondheid toe.
Stay smart en stay safe! Wij hopen jullie binnen niet al te lange tijd op onze events te mogen begroeten.