Over ons

Artists & Bands Booking Agency is het meest complete boekings- en productiebureau van de Benelux en dé specialist in entertainment en evenementenorganisatie. Wij leveren maatwerk voor elk bedrijfsfeest, bruiloft, café, braderie, indoor- en outdoor festival. 

De beste coverbands, tributebands, hitbands en hitartiesten uit binnen- en buitenland kunnen wij u aanbieden indien gewenst inclusief podia, geluid, licht, technici en promotie. Kijk hier voor een overzicht van een gedeelte van de bands die bij ons zijn te boeken en de bands exclusief bij ons te boeken.

Met meer dan 120 internationale producties per jaar zoals o.a. LEGENDS of ROCK Tribute Tour, de grootste bandcompetitie van de Benelux, The Clash of the Cover Bands, theaterproducties, tv-producties en als promoter van Amerikaanse hitbands als o.a. Earth, Wind & Fire Experience feat. All McKay en Mother's Finest, heeft Artists & Bands Booking Agency de optimale expertise in huis om u te adviseren. 

Bij elke openbare boeking van onze exclusieve bands bieden wij u gratis posters en flyers en verzorgen de persberichten naar lokale, regionale en/of landelijke media inclusief de sociale media en zorgen er voor dat iedereen op tijd weet wat u uw publiek gaat aanbieden. 

Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend en bieden hiermee onze jarenlange ervaring en expertise om uw feest en/of evenement tot een groot succes te maken.