VAN HAGAR

VAN HALEN tribute

Wanneer/waar
Boek nu

Info

Van Hagar is dé Nederlandse tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Uiteraard komen ook alle grote hits met David Lee Roth aan bod. De band bestaat uit vijf gedreven en ervaren musici, die hun sporen ruimschoots verdient hebben in de internationale muziekscene. Naast de muzikaaltechnische hoogstandjes en de dynamische podiumpresentatie draait het bij Van Hagar vooral om de beleving van de typische sound en feel van ‘toen’: energieke, vette riff-gebaseerde tracks die iedereen graag weer eens live hoort. Tracks als I’m The OneRunnin’ With The DevilAmsterdamHot For TeacherTop Of The WorldWhy Can’t This Be LoveJudgement DayDreamsMan On A MissionPoundcake, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende JumpEruption en Right Now passeren de revue. Van Hagar is een ongekend eerbetoon aan de Amerikaanse superband met Nederlandse roots die in de jaren 80 en 90 wereldfaam verwierf. De in oktober 2020 overleden gitaarvirtuoos Eddie van Halen was een inspiratiebron voor vele gitaristen met zijn unieke sounds en speeltechniek.

Vocals: John ‘Jaycee’ Cuijpers (van o.a. Ayreon, NWOBHM band Praying Mantis, Parris, Harris,  4Eigner en The Dutch Disciples)
Guitar: Gesuino Derosas (van o.a. coverband Go 2 The Max en rockband Terra Nova, welke vele rock-cd’s in Japan uitbracht)
Keys and backing vocals: Ron Hendrix (van o.a. rockband Terra Nova en Aquila, beiden vooral Japanse markt)
Drums: Patrick Eijdems (van o.a. Guido’s Orchestra, coverband Go 2 The Max en Lady Johnson)
Bass: Coen Pots (van o.a. Major Leugue, Aquila, Lady Johnson en Tribute to Fatal Flowers)


Gallerij

Media

Boeken

    beveiligd met reCaptcha

    U krijgt bericht van ons over uw aanvraag.

    Voor het boeken van artiesten raden wij aan onze algemene voorwaarden te lezen en te begrijpen. Bij elke boeking zijn deze van kracht.