KOYLE (BE)

Info

“IN DEZE MODERNE MUZIEK MAATSCHAPPIJ WEEGT ER EEN ZWAAR GEWICHT OP ROCK. ONDER DE DREUNENDE DANCE BASSEN HEBBEN DE DJ’S DE VOORMALIGE ROCK PODIA OVERGENOMEN. DE NIEUWE GENERATIE SWINGT NIET MEER OP ROCK EN HUN ROCK GODEN, ZIJ LAVEN ZICH MUZIKAAL ENKEL AAN DE DJ’S: DE NIEUWE GODEN.
MAAR HIER KOMT NU VERANDERING IN. ER RESTEN NOG ENKELE ROCK PREDIKANTEN EN ZIJ KOMEN U BEKEREN. DE 5 PREACHERS VAN KOYLE KOMEN NAAR UW STAD EN PREDIKEN HET WOORD ‘ROCK’. HUN ENIGE DOEL: U OVERTUIGEN DAT ROCK NOG LEEFT EN DAT ER OOK NOG EEN PLAATS IS VOOR DE NIEUWE ROCKERS IN DEZE MODERNE MUZIEK CULTUUR. EN DAT GEBEURT TIJDENS EEN WERVELENDE SHOW, VOL ACTIE EN INTERACTIE, WANT U MOET BEKEERD WORDEN, … IN THE NAME OF ROCK!” 
 

Deze omschrijving geeft aan waar de Belgische Rock coverband KOYLE voor staat. De grootste Rockhits vanaf de jaren ’70 tot nu, gebracht met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België al jaren aan de top en nu ook de ambitie om Nederland te veroveren. Met het winnen van ‘The Clash of the Cover Bands Award’ gaven de vijf mannen van KOYLE haar indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de posters van de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite. 


Gallerij

Media

Boeken

    beveiligd met reCaptcha

    U krijgt bericht van ons over uw aanvraag.

    Voor het boeken van artiesten raden wij aan onze algemene voorwaarden te lezen en te begrijpen. Bij elke boeking zijn deze van kracht.