THE STREETS

NO ORDINAIRY ROCK COVERBAND

Wanneer/waar
Boek nu

Info

ROCK COVERBAND THE STREETS EXCLUSIEF BIJ ARTISTS & BANDS MANAGEMENT & BOOKINGS AGENCY

Met gepaste trots maken wij bij deze bekend dat de spectaculaire Rock coverband The Streets uit Kerkdriel heeft getekend bij Artists & Bands Management and Bookings Agency. Met deze overeenkomst is de 4-mans Rock coverband nu exclusief te boeken bij Artists & Bands Management and Bookings Agency.
 

Wie had in 2011 gedacht dat Rock coverband The Streets uit Kerkdriel ooit zoveel teweeg zou brengen bij zoveel mensen. De vier muzikanten zelf in ieder geval niet. Een coverband met een goede sound, een prima repertoire en een hoge gunfactor. Maar nu mag The Streets zich de beste coverband van de Benelux noemen. Dit alles ná het winnen van de finale van ‘The Clash of the Cover Bands’ in Poptempel PARADISO Amsterdam in juli 2017. The Streets is een Rock coverband uit Kerkdriel. Niet de standaard classics, maar nét die andere covers worden in een dampende liveshow op je afgevuurd. Eigen interpretaties van de grootste hits van o.a. Rammstein, Limp Bizkit, Metallica, Papa Roach, MUSE, Korn, Faith no More, Motörhead, Rage Against the Machine en meer… The Streets, ontstaan in 2011, is een 4-mans formatie met een uitgesproken voorliefde voor Rock. Met diverse achtergronden (o.a. Soul, Pop, Metal, Nederlandstalig) zijn de vier heren al jaren een begrip in de coverscene. In de afgelopen jaren vestigde The Streets haar naam met o.a. een optreden in het voorprogramma van De Dijk, rockte in diverse cafés en pubs in Nederland het dak eraf en toerden door Duitsland, Zwitserland en in 2015 zelfs door Engeland en Schotland! De band brengt een ongelooflijk hoog entertainmentgehalte en straalt energie, dynamiek en aanstekelijk plezier uit. In 2016 was de band klaar voor de volgende stap en zocht het avontuur in ‘The Clash of the Cover Bands’ wat uiteindelijk resulteerde in overtuigende overwinning tijdens alle voorrondes en tijdens de Grand Finale in Poptempel PARADISO.


Gallerij

Media

Boeken

    beveiligd met reCaptcha

    U krijgt bericht van ons over uw aanvraag.

    Voor het boeken van artiesten raden wij aan onze algemene voorwaarden te lezen en te begrijpen. Bij elke boeking zijn deze van kracht.